Panie czy nie Panie ale z DSG przemieszczają się szybciejMatthewG pisze:Tak czy siak, w DSG jeżdżą Panie sasasa

Moderator: G0 Karcio
Panie czy nie Panie ale z DSG przemieszczają się szybciejMatthewG pisze:Tak czy siak, w DSG jeżdżą Panie sasasa
Wszystko zależy do czego samochód ma służyć. Gdybym swój kupował do zastosowań weekendowych na pewno miałby troje drzwi i ręczną skrzynię. W codziennej eksploatacji pięcioro drzwi i DSG sprawdzają się idealnie. Wiem co mówię, bo półtora roku jeździłem Imprezą GT i po pół godziny stania w korku miałem już różne ciekawe pomysły na wciskanie sprzęgła.MatthewG pisze:Sedno sprawy vrs!
Tak czy siak, w DSG jeżdżą Panie sasasa
Aaa bo z maszyną nie wygraszdaniel1d pisze:Panie czy nie Panie ale z DSG przemieszczają się szybciejMatthewG pisze:Tak czy siak, w DSG jeżdżą Panie sasasa
Ja kwiecień 2010MatthewG pisze:TajemnicaNie wiem, sprawdzę jutro i napisze, ale coś około czerwca.
Marzenie...MatthewG pisze:Oglądnąłem nowe zdjęcia i muszę przyznać, że twoje felgi coraz bardziej mi się podobają. Mają taki typowy rejserki wyglądRozwiń skrót myślowy jeździ jak marzenie?
Możliwe, ale jak nie chcesz mieć śladów kamieni to nie wyjeżdżaj z garażuvrs pisze:@Złoś
Tak sobie oglądam te fotki, czy te opony nie będą Ci wyrzucały kamieni i piachu na błotnik / drzwi?
Prędzej żone w jasyr i dzieci do kamieniołomów niż CHLAPACZE na eRkę...MatthewG pisze: Zastanawiałem się nawet czy na zimę nie założyć tych chlapaczy
Co 10.000 km robię przegląd - pełny, z wymianą filtrów oleju i powietrza.MatthewG pisze:Ja swojemu zafundowałem zmianę oleju i filtra oleju po 3500km, tak profilaktycznie.
Wrrrrzlos pisze:Ja kwiecień 2010
Tego bardzo jestem ciekawzlos pisze:W niedzielę upalam gumy w Ułężu, zobaczę jak chodzą pod mocniejszymi pociągnięciami bokiem.
Tak, zrób sobie z maski blachę ryflowanązlos pisze:Albo okleję... Tutaj mają fajne zabawki do oklejania: http://www.hydrografika.pl/hydrografika.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja też zamierzam tak zrobić w przyszłym tygodniu, dla mojego samochodu wszystko co najlepszezlos pisze:Co 10.000 km robię przegląd - pełny, z wymianą filtrów oleju i powietrza.
No przecie wiemy że jest szybsze i w ogóle...zlos pisze:p.s. A jak komuś nie leży moje DSG i ma uwagi do płci złosiowej, to zapraszam na spota na C. Małe penisów porównanko wyjaśni niedomówienia
Raczej nie. W niedzielę jestem w Ułężu na kjs-ie.daniel1d pisze:zlos, będziesz w niedziele na C ?
Bo nie mojevrs pisze:Myślałem że C to nie twoje klimaty...
No to fatalnie, miałem się tam niedługo wybrać bo znajomy mnie bardzo namawiał ale widzę że nie ma co się nastawiać na "Bóg wie co". Dałoby się tam polatać na seryjnych oponach? Jak oceniasz?zlos pisze: Organizacja niestety najgorsza. Dopiero jak zobaczy się taką, to docenia się Wróbla i spółkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości