Jet czy avgas?daniel1d pisze:Można kupić to paliwo w Wawie
SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0 = 340KM
Patrz w lusterka! Nieoznakowane radiowozy są wszędzie
Re: Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0 = 340KM
Tego to nie pamiętam to było z dwa lata temu kupowane.kris pisze:Jet czy avgas?daniel1d pisze:Można kupić to paliwo w Wawie
www.proturbo.com.pl
Ja jeżdżę tylko na Rejsingu i jak na razie problemów nie było
O tym BP to już któraś osoba mi mówi...
O tym BP to już któraś osoba mi mówi...
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
Ja mam ciągle zasyfiony układ paliwowy, wczoraj dolałem mocniejszy preparat do czyszczenia układu paliwowego i wtrysków. A odpowiedzi z BP ciągle nie ma...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
zlos, powiem Ci, ze nastraszyles mnie strasznie z tym paliwem i jego jakością. Mam tsi z tym, ze 1.4 i jak narazie jest ok ale czy Myslisz, ze u mnie też warto byłoby dolać jakiegoś lepszego paliwa np v power racing? Może jakiś dodatek do paliwa. Przebieg mam 15tys km i pytam tak profilaktycznie bym kiedyś nie obudził się z ręka w majtkach. Sory za off top ale wolę się upewnić.
U mnie problem się zaczął jak zatankowałem na małej stacji BP. Na dużych stacjach Shella ani razu nie miałem problemu.
Istnieją dodatki do paliwa czyszczące układ paliwowy i wtryski z wody, gumy i innych pomysłów polskich właścicieli stacyjek mazutowych, warto zajrzeć do googla. Ja na razie testuję STP, jak skończę dam znać jakie mam wrażenia...
Istnieją dodatki do paliwa czyszczące układ paliwowy i wtryski z wody, gumy i innych pomysłów polskich właścicieli stacyjek mazutowych, warto zajrzeć do googla. Ja na razie testuję STP, jak skończę dam znać jakie mam wrażenia...
Na majówkę się wybiera ktoś z posiadaczy mkVI R ?
www.proturbo.com.pl
7 lat wierny shellowi bez skuchy .... on i normalne paliwo
nie mk6 r ale ja jestem w See na gti treffen,będe next week w Nysie + Colisson /cz/ niedzieladaniel1d pisze:Na majówkę się wybiera ktoś z posiadaczy mkVI R ?
Ja raczej się nie wybieram, patrzę na prognozę pogody na sobotę i jakoś nie mogę z siebie wykrzesać entuzjazmu...daniel1d pisze:Na majówkę się wybiera ktoś z posiadaczy mkVI R ?
Do czyszczenia to tylko preparaty Liqui Moly albo Motul. Są często dwu krotnie droższe, ale na prawdę pomagają. STP też da radę, ale średnio.zlos pisze:Istnieją dodatki do paliwa czyszczące układ paliwowy i wtryski z wody, gumy i innych pomysłów polskich właścicieli stacyjek mazutowych, warto zajrzeć do googla. Ja na razie testuję STP, jak skończę dam znać jakie mam wrażenia...
Forest89, takie?
http://www.motul.com/pl/en/products/97?f" onclick="window.open(this.href);return false;[application]=143&f[range]=25
http://www.liqui-moly.pl/features/katal ... gory_id=14" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.motul.com/pl/en/products/97?f" onclick="window.open(this.href);return false;[application]=143&f[range]=25
http://www.liqui-moly.pl/features/katal ... gory_id=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokładnie. A precyzyjniej dla Ciebie to coś takiego: INJECTION REINIGER 1971 - http://www.liqui-moly.pl/features/katal ... gory_id=14" onclick="window.open(this.href);return false; ma najwyższe wartości oczyszczające układ wtryskowy. Wlewasz 3/4 puszki bo wystarcza ona na 70 litrów baku a Golf ma 50-55 litrów. Lejesz na pełny bak, po kolejnym tankowaniu możesz powtórzyć. Potem lej zapobiegawczo co 5 tys km.
U nas w polsce ogólnie paliwo jest mega shit i trzeba takie preparaty stosować, w Niemczech bysmy nie musieli
U nas w polsce ogólnie paliwo jest mega shit i trzeba takie preparaty stosować, w Niemczech bysmy nie musieli
Forest89, dzięki - przepaliłem bak z STP i jest lepiej, ale poprawię tym liqui moly na pewno Muszę tylko namierzyć gdzie w Wawie mogę to kupić...
Ja kupiłem w InterCars, mają tam wszystkie te preparaty od Liqui-Moly.zlos pisze:Forest89, dzięki - przepaliłem bak z STP i jest lepiej, ale poprawię tym liqui moly na pewno Muszę tylko namierzyć gdzie w Wawie mogę to kupić...