Musze przymierzyć od Faziego dystans, nie wiem jaka grubość będzie najlepszaMuch77 pisze:wypchnij to przednie kolo delikatnie dystansem bo za duza roznica miedzy przodem a zadem Latiboy!!!
Dziękikalbi_vw pisze:Daje radę
Moderator: G0 Karcio
Musze przymierzyć od Faziego dystans, nie wiem jaka grubość będzie najlepszaMuch77 pisze:wypchnij to przednie kolo delikatnie dystansem bo za duza roznica miedzy przodem a zadem Latiboy!!!
Dziękikalbi_vw pisze:Daje radę
Jak narazie wystawione z ciekawości, auto tak szybko nie pójdzie bo dostało zaproszenia na DUBIT!, cultstyle.pl i Zlot mapet-TUNING SHOW The BEST Of Trends także postanowiłem się wybrać, bo na aukcji niecałe dwa dni , a tylko pełno obserwatorów, do tego chętni na części, zobaczymy czas pokażexxxPALUCHxxx pisze:auto na sprzedaz?
http://moto.allegro.pl/vw-golf-iv-gti-2 ... 35354.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jakis nowy zakup sie szykuje?
Jeżu pisze:Latiusz, szkoda golfika że chcesz sprzedać
Hmmm... zawsze jest szkoda sprzedać myśle, że czas uderzyć do Donata na konsoleMuch77 pisze:Szkoda szkoda
czyli ten sezon i definitywny koniec z zabawa w auto czy jakis nowy projekt?
Ja też mam taką cichą nadzieje, że mi przejdzie i będe kontynuować dzieło dlatego napisalem, że nie ma ciśnienia na niego, stoi sobie grzecznie w garażu i jak jest pogoda to fajnie jest sobie nim pojeździćGoNzO !!! pisze:A ja trzymam kciuki żeby autko jednak zostało i było dalej modyfikowane, bo zaczęło tu się bardzo ciekawie dziać w tym sezonie
Dzięki, nie wiem o jakich szczegółach jest mowa, ale napewno będzie trzeba zdjąć folie z szyblogo1024 pisze:Auto obejrzane na dub it, parę rzeczy bym poprawił, ale ogólnie auto prezentowało sie bardzo dobrze, jedno z lepszych na hali moim zdaniem
Dzieki Chyba jakoś sobie radzi...KonradzikIV pisze:dobrze jedzie
parę szczegółów do zmiany i będzie malina
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości