Heh! Dobre i to Ori torebke VW tez dostalem Juz zrobilem tez rozeznanie dalszych zakupow. Glownie bede musial zakupic na wiosne balwanki pod (a wlasciwie nad ) amortyzatory tyl i klocki. No wlasnie co polecacie. Kolega polecil mi firme JURID, ale z tego co patrzylem na Alledrogo taniej mozna zakupic BOSCHA albo nawet w podobnej cenie BREMBO.truckman pisze: całe 2 zł taniej będzie z tego co rozmawiałem z Mariuszem
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre AKTUAL NA KONIEC SEZONU
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre AKTUAL NA KONIEC SEZONU
GoNzO to dokladnie te oponki Wyjasnienie dla wszystkich - Gosc mial wystawione na sprzedaz Alu i na przodzie wlasnie byly te opony. Zadzwonilem, pogadalem i tak trafily do mnie. Teraz widzialem, ze wisza jeszcze te AC Schnitzery tylko, ze jedynie z oponami na tyle bo tam byl inny rozmiar.GoNzO !!! pisze:sagano88 teraz już wiem kto mi zwinoł oponki z AC SCHNITZERÓW, też miałem na nie chęć ale za długo się ociągałem i mnie ubigłeś Chyba że to oponki z innego źrudła to mnie popraw
Ja też miałem dzwonić do gościa, ale akurat nie miałem kasy na opony. Pozatym do mnie chyba by i tak nie podpasowały te opony bo to są RunFlaty z tego co się orientuje sagano88 daj znać na PW za ile Ci je koleś pusciłsagano88 pisze:GoNzO to dokladnie te oponki Wyjasnienie dla wszystkich - Gosc mial wystawione na sprzedaz Alu i na przodzie wlasnie byly te opony. Zadzwonilem, pogadalem i tak trafily do mnie. Teraz widzialem, ze wisza jeszcze te AC Schnitzery tylko, ze jedynie z oponami na tyle bo tam byl inny rozmiar.GoNzO !!! pisze:sagano88 teraz już wiem kto mi zwinoł oponki z AC SCHNITZERÓW, też miałem na nie chęć ale za długo się ociągałem i mnie ubigłeś Chyba że to oponki z innego źrudła to mnie popraw
GoNzO !!!, niech ci nie pisze bo się załamiesz
Tak w ogóle Adrian może byś zaprosił na prezentację opon
Tak w ogóle Adrian może byś zaprosił na prezentację opon
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Poszlo PW do was chlopakitruckman pisze:GoNzO !!!, niech ci nie pisze bo się załamiesz
A widzial ktos moje wczesniejsze pytanie? Jakie klocki polecacie i co sadzicie o klockach firmy JURID?
Kolega polecil wlasnie takie, ale za podobna cene albo taniej mozna kupic BOSCHA albo BREMBO. Mnie kusi najbardziej na BOSCHA?
CO WYBRAC?
ale taniej jest u niego za boscha czy na allegro?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Truckman, zdecydowalem i wezne Boscha.
Dzis odebralem czekajaca na mnie paczuszke z drobnostkami do Golfika prosto z ASO Pana Kulczyka . Tu podziekowania dla Wajsika za pomoc Wszystko to drobne, nie widoczne praktycznie rzeczy, ale jednak brakowaly... Jest tez zestaw do "reanimacji", a wlasciwie "startu" drugiego kluczyka scyzoryka, ktory udalo sie zakupic tez po okazyjnej cenie tym bardziej, ze mam unikatowe "jajeczko" na 433mhz. Pare drobnostek z mojej listy jeszcze mi brakuje, ale to zamowi sie druga tura.
Obecnie czekam tez za kilkoma paczuszkami, ale to wszystko w swoim czasie
Dzis odebralem czekajaca na mnie paczuszke z drobnostkami do Golfika prosto z ASO Pana Kulczyka . Tu podziekowania dla Wajsika za pomoc Wszystko to drobne, nie widoczne praktycznie rzeczy, ale jednak brakowaly... Jest tez zestaw do "reanimacji", a wlasciwie "startu" drugiego kluczyka scyzoryka, ktory udalo sie zakupic tez po okazyjnej cenie tym bardziej, ze mam unikatowe "jajeczko" na 433mhz. Pare drobnostek z mojej listy jeszcze mi brakuje, ale to zamowi sie druga tura.
Obecnie czekam tez za kilkoma paczuszkami, ale to wszystko w swoim czasie
- TDIfan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gratuluje udanego polowania na opony, bardzo jestem ciekawy efektu koncowego ja też szukałem 205/40 ale odpuśiłem i narazie kupiłem 2szt 215/35, gdybys gdzies widzial 2 takie oponki (najlepiej falken, dunlop, toyo, bridgestone) to bede wdzieczny za info
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki TDIfan Tez jestem bardzo ciekaw i z niecierpliwoscia czekam na wiosne i polatnie dziur, aby to wszystko nareszcie zlozyc w jedna calosc . Fakt, znalezienie 205/40 w rozsadnych pieniadzach graniczy z cudem, ale jakos sie na udalo.
Dzis doszla kolejna czesc ukladanki, mianowicie DYSTANSE ALUMINIOWE ze srobami. Wybor padl na 2 x 5mm. przod i 2 x 10mm. tyl.
Dystanse sa przystosowane do rozstawow 5x100, 5x112 i 4x100 takze moga sie jeszcze kiedys przydac .
Mam nadzieje, ze bedzie ok. Przod bedzie w setupie takim jak w poprzednich 17-tkach, a tyl delikatnie bardziej wysuniety, wiec powinno byc ok bo juz ostatnio bylo zadowalajaco. W efekcie bedzie:
Przod 18x8 ET 30
Tyl 18x8 ET25
Przy "pakiecie startowym" na wiosne powinno wystarczyc, tym bardziej, ze narazie na tyle bedzie oponka 225/40 czyli tzw. seria.
Dzis doszla kolejna czesc ukladanki, mianowicie DYSTANSE ALUMINIOWE ze srobami. Wybor padl na 2 x 5mm. przod i 2 x 10mm. tyl.
Dystanse sa przystosowane do rozstawow 5x100, 5x112 i 4x100 takze moga sie jeszcze kiedys przydac .
Mam nadzieje, ze bedzie ok. Przod bedzie w setupie takim jak w poprzednich 17-tkach, a tyl delikatnie bardziej wysuniety, wiec powinno byc ok bo juz ostatnio bylo zadowalajaco. W efekcie bedzie:
Przod 18x8 ET 30
Tyl 18x8 ET25
Przy "pakiecie startowym" na wiosne powinno wystarczyc, tym bardziej, ze narazie na tyle bedzie oponka 225/40 czyli tzw. seria.
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Czemu nie bangla?sagano88 pisze:Wspomnien czar...
http://www.vimeo.com/19048704" onclick="window.open(this.href);return false;
- miko
- black point
- Kontakt:
przecież jest napisane że się ładujeChlopak1988 pisze:Czemu nie bangla?