[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
No i mozna startować w konkurencji najwyższa koza zlotu
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Hehe! Dobra, dobra truckman! Ty lepiej pokaz reszte fotek i najwazniejsze z przymiarki do A6 A serio gwint poszedl w gore 1,5cm tylko z przodu. Ale roznica jest jak dzien do nocy. Odrazu inne auto, zadnych przycierek, stukow itp...
Warto dodać, że poszedł do góry i teraz wygląda jak 99% tych aut na niby glebie które znacie ze zlotów. Czyli po prostu przód jest ciutkę wyżej niż tył, co dla fana bawarskiej marki jest nie do pomyślenia
ale auto dalej wygląda dobrze
A foty z przymiarki są już na forum
Na chłodno stwierdzam, że tutaj musi być ponad 19 cali w zależności od sposobu użytkowania pojazdu.
ale auto dalej wygląda dobrze
A foty z przymiarki są już na forum
Na chłodno stwierdzam, że tutaj musi być ponad 19 cali w zależności od sposobu użytkowania pojazdu.
Ostatnio zmieniony pn paź 01, 2012 11:51 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Jest dokladnie tak jak na poczatku sezonu i na fotkach z podpisu. Wtedy tez mialem 2,5cm. od konca gwintu. Czy wyzej przod?... No nie wiem? Raczej przod jak i tyl maja szczeline na palec
Wizualnie wiesz że jest inaczej.Raczej przod jak i tyl maja szczeline na palec
ale może tak się kolega nowymi zakupami pochwali, czy dopiero jak skompletujesz, bo wygląda dobrze, dużo lepiej niż u innych na forum
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
sagano88, ---ale żeś go wysoko postawił...
co dalej w planach...na nowy sezon 2013...
co dalej w planach...na nowy sezon 2013...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman pisze:ale może tak się kolega nowymi zakupami pochwali, czy dopiero jak skompletujesz, bo wygląda dobrze, dużo lepiej niż u innych na forum
Pora sie pochwalic bo juz wszystko mam w domusebastian213 pisze:co dalej w planach...na nowy sezon 2013...
- Zakupilem OEM bagaznik dachowy VW,
- Do kompletu wpadly owijki THULE (narazie standardowo czarne, ale docelowo moze beda niebieskie, ktore na nasz rynek sa niedostepne),
- I rarytas - stara cultowa owiewka THULE 555, ktora jeszcze chwilke musi poczekac z racji innych mocowan pod moje belki,
- No i najwazniejszy zakup - udalo sie upolowac, nareszcie drugi komplet BBS RSII z wkleslymi rotorami, wiec bedzie przekladka na wklesly przod
Ogolnie to tez, definitywny koniec zakupow na sezon 2013 Trzeba w koncu zaczac wszystko skladac, a nie chomikowac
Licznik Full FIS lezy i czeka od ponad pol roku, przycisk recznego od R32 ponad rok, wiec trzeba w koncu wszystko poskladac, zmieni sie rotory i planuje tez zmiane opon na 4x 215/35
Tak wyglada auto na chwile obecna:
Bagaznik i wszystkie gazdzety z nim zwiazane, kupilem z racji upragnionego wozenia roweru w sezonie Na zloty raczej bede go zdejmowal, zeby nie bylo skojarzen z zoltym pierwowzorem
Ostatnio zmieniony ndz paź 21, 2012 11:35 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.
elegancko z bagajem czekam na fotki na wklęsłych x 4 , będzie ogień
Tylko ja i moja przestrzeń ...
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Teraz juz wiem jak to jest jak CI wszyscy srają ze masz fajne auto ale z kiepawym motorem hehe ale mam na to wyj.
slicznie wyglada z relingami
slicznie wyglada z relingami
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
showtime, w serii i tak masz wiecej niz miales w golfie, wiec nie przesadzaj. Tudziez przyznaj sie ze caly czas miales kiepawy motor
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Po programie sobie jechał w serii było kiepawo mk6 jest lżejszy i mocniejszy stąd teraz tez mi sie dobrze jezdzi
Adrian z ciekawosci - nie rysują te tylne relingi lakieru?
Adrian z ciekawosci - nie rysują te tylne relingi lakieru?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
no i przeciwmgłowe w dobrą pogodętruckman pisze:Ale ladne audi na zdjeciach
sagano88, coś jest nie tak z tymi przednimi lampami. To folia, czy takie pasqdne?