Sam nie wiem, dalsza część koncepcji ich wymaga...owies pisze:Może warto pozbyć się też relingów ?
Moderator: G0 Karcio
Ja bym widział to tak : grill bez znaczka w kolor rancikówtruckman pisze:Do tego zaciski w taki sam kolorek i może znaczki.
grill bez znaczka odpada. Nie będę spawał maski.kenzy17 pisze:Ja bym widział to tak : grill bez znaczka w kolor rancików
Coś będzie na bank, mam już koncepcję, trzeba uważać żeby nie przegiąć, ale spokojnie będzie najpierw VT, debata, a potem dopiero działanie.grzes283 pisze:proponował bym jeszcze jakiś akcent u góry na relingach, coś w ten deseń
VT robił mi znajomy z forum PKMC, ja trochę PS się bawiłem kiedyś, ale teraz nie mam myszki pod ręką i nie mogę sam czegoś pomodzić, choć właśnie muszę jakąś nabyć do Solid Works-abrz pisze:truckman, jak robiłeś to zdjęcie to było tak gorąco, że zderzak zaczął się topić?
To mnie jedna sprawa kłuje w oczy a co Ty przeżywasz to sobie nawet wyobrazić nie mogę. Ja już kilka lat temu zrosłem się na stałe z autem i nawet boję się pomyśleć o przesiadce do MPK...sagano88 pisze:A ja tymczasem juz 4dni bez autkabo sie maluje.
twoje auto, twoje koła ale wg mnie obie opcje są słabe i szkoda kasy i czasu. To już lepiej niech będą na razie czarne... Grafit po prostu z granatem nie zagra wydaje mi się (jeśli masz na myśli całe koła oczywiście) a polerka przy 5 ramionach stosunkowo "cienkich" z dużymi przestrzeniami otwartymi między nimi nie da efektu a pracy pochłonie całą masę...truckman pisze:Teraz myślę czy całych nie walnąć w grafit, albo oddać do polerowania
Krótko mówiąc, lipny kolor mamsteniu4 pisze:twoje auto, twoje koła ale wg mnie obie opcje są słabe i szkoda kasy i czasu. To już lepiej niech będą na razie czarne... Grafit po prostu z granatem nie zagra wydaje mi się (jeśli masz na myśli całe koła oczywiście) a polerka przy 5 ramionach stosunkowo "cienkich" z dużymi przestrzeniami otwartymi między nimi nie da efektu a pracy pochłonie całą masę...
Widziałem, w sumie 40 zeta za 6 metrów nie jest wygórowane i można szybko i bezboleśnie wrócić do serii.sagano88 pisze:Zawsze jak nie chcesz malowac mozesz kupic na Alledrogo gotowe przyciete paseczki na ranty felg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości