Moderator: G0 Karcio
Już z 3 rok leci jak zrobiłem kurs C+E i ciągle idę się zapisać na pierwszy egzamin i dojść nie mogęmazi pisze:3 rok sie zacznie niedługo jak sie zbieram chociaz C zrobic;)truckman pisze: C+E
ta chyba do lansu, jak mój 200km/h nie osiągaPrzydały by się dwie skale jak poniżej?
zacznijmy od tego że to pełen fisLicznik obleci... Bardziej mi się podobał oryginał, Z paska b5polifta można kupić z 1/2fis nawet za 80pln angola a jednak SE choć pełno, ma swoją wartość... No i do tego ile godzin pracy poszło na przeróbkę, a czas to pieniądz...![]()
No ba..... Dobrze myślisz trzeba modzić indywidualnieta chyba do lansu
a sam już nie wiem, pewnie dopiero w sezonie wpadną, bo w kwietniu wybywam na wczasytruckman, może ori progi z 25J ?
Ile tutaj jest rzeczy indywidualnie modzonych o których nikt nie ma pojęciaNo ba..... Dobrze myślisz trzeba modzić indywidualnie![]()
niedlugo pewnie upolujesz jelogo1024 pisze:Te progi już trochę wiszą od 700 startowały
te progi wiszą od zeszłego sezonu, były za 800 zł wyjściowo.logo1024 pisze:Te progi już trochę wiszą od 700 startowały
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości