dawaj jakieś fotki z placu boju

Moderator: G0 Karcio
Tez tak uwazamtruckman pisze:czyli trzeba było do Bory włożyć te kilka rzeczy i po sprawie
Nie ma takiej możliwościpavo71 pisze:Tez tak uwazamtruckman pisze:czyli trzeba było do Bory włożyć te kilka rzeczy i po sprawie
Przecież z kierą MK6 jeżdżę od 2 miesięcy... poduszkę kupiłem oryginalną, kostki, złączki w salonie - podłączyłem i śmigaczajaa22 pisze:A tak przy okazji jak ogarniacie temat z ta kierą od mk6 co z airbagiem? Wygaszasz diodę czy jak?
Trzeba będzie trochę poczekać bo wtryski wysłane i jak na złość cowboy nie ma najmocniejszych RACE738 (wytrzymałość 270-290PS) - będą dopiero na początku kwietnia i nie wiem czy czekać (ryzykować wyjazd do Rothenburga) czy na razie zrobić FIRADy (do 220PS) i przelatać tak sezon czy do wakacji a potem zmienić...PELE pisze:ładnie się dzieje! czekam na filmik z pierwszego odpalenia
A te pompki w aszu nie były przypadkiem AL-ki albo BA albo cos podobnego ? seryjne wytrzymają 220ps spokojnie a al-ki to pod 250ŻuReK pisze:Trzeba będzie trochę poczekać bo wtryski wysłane i jak na złość cowboy nie ma najmocniejszych RACE738 (wytrzymałość 270-290PS) - będą dopiero na początku kwietnia i nie wiem czy czekać (ryzykować wyjazd do Rothenburga) czy na razie zrobić FIRADy (do 220PS) i przelatać tak sezon czy do wakacji a potem zmienić...PELE pisze:ładnie się dzieje! czekam na filmik z pierwszego odpalenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości