Zmiany na ten sezon zostały zakończone, za to może coś się wymodzi na przyszły

I na koniec fotka znaleziona na stronie chłopaków ze Stylepoznań - I zlot Cultstyle 2010

Moderator: G0 Karcio
Jeszcze nie wiadomo czy te pójdą, a kolejne to już tajemnicaRafaelloW007 pisze:Metan, to jakie kolko bedzie na nowy sezon skoro te na handel?
jednak chcesz założyć te spinery o których ostatnio mi mówiłeś ?Metan pisze:Jeszcze nie wiadomo czy te pójdą, a kolejne to już tajemnica
Przecież sam mowiłeś żebyśmy razem założyli w przyszłym sezonie, tylko Twoje będą się kręcić w lewo a moje w prawo.pezet pisze:jednak chcesz założyć te spinery o których ostatnio mi mówiłeś ?
RS'y albo szerokie Moderlajny ze złotym środkiemMetan pisze:Jeszcze nie wiadomo czy te pójdą, a kolejne to już tajemnica
mi też to mówił wczoraj, nawet przesłał zdjęciapezet pisze:jednak chcesz założyć te spinery o których ostatnio mi mówiłeś ?
Jak to mówia lepsze jest wrogiem dobrego wiec mialbys przekombinowac to lepiej zostawic jak jest, a to co jest wyglada na prawde super, pozdro.Metan pisze:Koła zostały, zmian na przyszły sezon w golfie raczej nie przewiduję...
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości