[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SPRZEDAM ZIELONE FELGI
Wydziwiasz Wegiel, masz jeżdżący samochód i chce Ci się modzić
Pare fotek na szybko: Znaczek, Lusterka, Kostki, Nakrętki, felgi
http://picasaweb.google.com/pweglarczyk ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
http://picasaweb.google.com/pweglarczyk ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
wlasnie sie dzis zastanawialem jak przechodzilem na parkingu kolo twojego paska cos znowu wykombinowal ze obudowy od lusterek sa sciagniete
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
masz jeszcze fele jak tam napisz na pw
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- -=RAFAL=-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
znaczek jest w grill czy w klapę? możesz podać jego średnicę i jeśli jest on oryginalny i czarny to możesz podać nr katalogowy?
Znaczek jest ori tylny ale z chromu pomalowany na czarny mat przeze mnie-=RAFAL=- pisze:znaczek jest w grill czy w klapę? możesz podać jego średnicę i jeśli jest on oryginalny i czarny to możesz podać nr katalogowy?
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- -=RAFAL=-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzięki za informacje
ja szukam na przód do siebie bo kiedyś na allegro były (i się skończyły)a nie chcę malować bo kamyczki zrobią z czasem sporo odprysków.
ja szukam na przód do siebie bo kiedyś na allegro były (i się skończyły)a nie chcę malować bo kamyczki zrobią z czasem sporo odprysków.
Widze ze kupiles fele ktore tez chcialem pakowac na nowy sezon hehe Slyszalem ze sa cholernie ciezki ?
NORD-VAG.PL
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
nie wiem co wy w tych felach widzicie,dla mnie kupa z włosem,pewno widziales je na tym bordowym b5 z us,czy to bylo wzorem dla ciebie panie Wegiel,
Kwestia gustu Panie lukas.g60, felga inna niż wszystkie do tego te jebitne wielkie nakrętki hehe. A BBS'y dla mnie oklepane są i osobiście nie jestem zwolennikiem tego typu felg a Od Landa hmm coś innego i raczej nie spotykanego więc mam nadziej,że na zlocie nie będzie 2 takich samychlukas.g60 pisze:nie wiem co wy w tych felach widzicie,dla mnie kupa z włosem,pewno widziales je na tym bordowym b5 z us,czy to bylo wzorem dla ciebie panie Wegiel,
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
panie Wegiel, daje chu7a pociac na talarki ze na pewno nie,ale nie z powodu ich dostepnosci co do felg jest milion innych prócz oklepanego bbsa,i sa tez takie bbsy ze nikt nie ma w 18 wiec mówisz jebitne wielkie nakretki,no nie wiem nie wiem,z tego co widzialem na tym bordowym to ja pasuje,no ale zobaczymy co wymodzisz,a moze nóz widelec zmienie zdanie
moje GTI ~~~~> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=439807
Dziś przyszła reszta nakrętek plus gumowe dywaniki na zimę do Passata po weekendzie ogarnie się na spokojnie adaptery i na wiosnę felgi można montować do tego Air by się przydał do kompletu hehe
Pokrowce VW na felgi z oponami...
Nakrętki Land Rover do felg:
Dywaniki gumowe na zimę:
Całość:
Pokrowce VW na felgi z oponami...
Nakrętki Land Rover do felg:
Dywaniki gumowe na zimę:
Całość: