[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SPRZEDAM ZIELONE FELGI
Te felgi nie są przypadkiem strasznie ciężkie?
Felga jak felga aluminiowa 15,3kg dokładnie waży.jurgeen pisze:Te felgi nie są przypadkiem strasznie ciężkie?
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Felgi w samochodach terenowych miały zwykle dużo solidniejszą konstrukcję, co często przekładało się na masę.
o kkubek myslal o tym kole do bory tylko dobrze bedziesz musial zglebic
Nord-vag.pl
Re: [PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SPRZEDAM ZIELONE FE
Wegiel pisze:Felga jak felga aluminiowa 15,3kg dokładnie waży.
moje BBS RC w 18" ważyły 9kg
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
no pomysl oryginalny cos niczym wozek ze stanow na air,ale tu jest STATIC
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
Wegiel,
beka z wózka
beka z wózka
S3 R30 Turbo by FROGRACINGxBRYNDZISM
Trochę za mało zglebiony jest no i jutro 2 część malowania w czarny mat trzeb pomyśleć nad jakimś odsadzeniem i niżej go się da
Re: [PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SPRZEDAM ZIELONE FE
Tak to jest jak nam się nudzi w jesienne wieczory i trzeba jakoś zabić nudę, pomaluje się nowy VWózek do końca i na małe zakupy do Tesco
My nie chodzimy spać jak Ty po 19.30szczep pisze:chyba chłopaki za dużo czasu macie
Dziś tylny znaczek pomalowałem w czarny mat jutro jak się uda oprawa lusterek zostanie pomalowana.
A tak z innej beczki w tym tygodniu odbieram kostki i piny z ASO i wiązka do grzania będzie gotowa
W czwartek odbieram nakrętkę do Land Rovera do felg jak przypasuje i będzie jak należy to zamawiam resztę czyli 19szt i zaczynamy walkę z adapterami plus polerka nakrętek albo malowanie na czarno. trzeba działać sezon 2011 blisko...