[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T 20V-T / DOSZŁA SKÓRA...
Skórka ogarnieta w miare na szbko fotki, zasilanie tylnej zapalniczki podciągnięte, czekam na ogarnięcie kosti i wlew paliwa sie przełoży w drzwi.
Środkowy tłumik wyleciał całkiem i zastąpiła go rura 55mm wiec nabrał lekkiego basiku Pasztet
Środkowy tłumik wyleciał całkiem i zastąpiła go rura 55mm wiec nabrał lekkiego basiku Pasztet
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
no i pieknie sie trafilo,moj orginalnie wlasnie mial taką grzaną na wentylu,ja wlasnie wczoraj zakladalem z 3gb i dalem przycisk jak na zdjeciu
choc oczywiscie jak pociagniesz se do boczka to bedzie jeszcze lepiej,ja juz dalem spokoj bo i tak mam niezle naje.ane w tunelu kabli,ten mod na plus
choc oczywiscie jak pociagniesz se do boczka to bedzie jeszcze lepiej,ja juz dalem spokoj bo i tak mam niezle naje.ane w tunelu kabli,ten mod na plus
- big_jasiu
- OPOLSZCZYZNA - NYSA
- Kontakt:
czarna skóra świetna fajnie by w moim wyglądała
lukas.g60, dokladnie też myślałem nad takim rozwiązaniem ale skoro już jest w boczku więc niech tam będzie A jak rozwiązałeś problem ręcznego? Bo lekko nie pasuje mieszek od niego ja narazie mojego przyciełęm. A co do foteli to twoje śa koty
jak coś mam komplet welurków od mojegobig_jasiu pisze:czarna skóra świetna fajnie by w moim wyglądała
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
chodzi ci o pokrowiec recznego??Czy mieszek na biegi??Jesli chodzi o reczny to ja mam tez z 3bg,bo przed liftem w uk reczny jest po drugiej stronie wiec nie ma mozliwosci aby spasowal
Dokladnie o raczny mi chodziłolukas.g60 pisze:chodzi ci o pokrowiec recznego??Czy mieszek na biegi??Jesli chodzi o reczny to ja mam tez z 3bg,bo przed liftem w uk reczny jest po drugiej stronie wiec nie ma mozliwosci aby spasowal
Własnie zamowiłem przełączniki do grzania może jeszcze wiazka się znajdzie jutro koleś mi wywyła przełączniki
-
- Forum Master
- Kontakt:
Nocne działania zakończone.
https://www.facebook.com/GolfPirelli/
Nie tylko nocne Otorowscy sobie poradzili elegancko cały wydech ogarniety złączka eleastyczna podniesiona wyżej żeby nie chaczyć nią bo stara wyzioneła spaliny... środkowy tłumik poszedl wek jest ładna rurka ze wzmocnieniem i chodzi teraz przyjemnie. Dzięki Killer za pomocK I L L E R pisze:Nocne działania zakończone.
A dziś przyszły przełączniki grzania dupci teraz tylko wiązke ogarnać i zmontować do kupy
ciekaw jestem jak on teraz będzie chodził
ryczy tak jak mój??
ryczy tak jak mój??
Normalnie lekki pomruk tylko ale ogolnie bez szałuTadekk pisze:ciekaw jestem jak on teraz będzie chodził
ryczy tak jak mój??
Własnie rozpakowałem przesyłke:
Teraz trzeba ogarnąć wiązke
Wegiel, stwierdził że wiązki nie będzie szukał chce być bardziej oryginalny http://www.joemonster.org/art/15114/Zro ... mpaign=rss" onclick="window.open(this.href);return false;