daniocrack, auto jest na codzien uzytkowane wystarczy mi juz po Golfie szurania po ziemi przez cale centrum jak do pracy latam te ma ladnie wygladac i byc uniwerslane na codzien
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
Spoko, to jest przecież Węgiel a nie miekka faja, to tak jak w mk.III 15" niby mało ale dało radę dobrze zglebić Podobnie pewnie Węgiel kombinuje z 17", niby mało ,ale za to jakie uziemienie można zrobić . Jest w tym szaleństwie metoda BBs odbra felga, 17" dobry rozmiar, gwint do tego musi być, inaczej miękka faja
Wegiel pisze:daniocrack, auto jest na codzien uzytkowane wystarczy mi juz po Golfie szurania po ziemi przez cale centrum jak do pracy latam te ma ladnie wygladac i byc uniwerslane na codzien
ja tez na codzien latam swoim mk4 na 18 i na ryby leśną drogą jezdze na glebie takze spokojnie mozna jezdzic
Ładny WEGIEL właśnie kupiłem takiego samego varianta też 98r. i oczywiście ma służyć jako rodzinny tatowóz wrzucę foty jak najszybciej .... co do felg to nawet nie kombinuj z 17" min 18' trza szukać też jestem na etapie zbierania fantów bo etap rozrządu, zawieszenia olejów itd mam za sobą ....pozdrawiam zajrzyj do mojego tematu pod koniec tygodnia.
Ostatnio zmieniony pt wrz 25, 2009 23:37 przez martinez.szarek, łącznie zmieniany 1 raz.