[GOLF MK2] GreenRallye by barteKKK03 & jarecki
Moderator: G0 Karcio
Masz do tego podkładki pod śruby? W ASO jeszcze są dostępne na zamówienie ale są. Koszt coś koło 8zł za kplbarteKKK03 pisze:Oryginalne wzmocnienia w drzwi.
Taka drobnostka, w oryginale powinno być, u mnie chyba ktoś to wyjął podczas tworzenia systemu "ohne-klamken" ale udało się zdobyć.
[url=http://img401.imageshack.us/img401/8237/img7245.jpg]Obrazek[/URL]
- barteKKK03
- V.I.P.
Nie mam i trochę mnie w tym momencie zadziwiłeśGwiazdor pisze:Masz do tego podkładki pod śruby? W ASO jeszcze są dostępne na zamówienie ale są. Koszt coś koło 8zł za kplbarteKKK03 pisze:Oryginalne wzmocnienia w drzwi.
Taka drobnostka, w oryginale powinno być, u mnie chyba ktoś to wyjął podczas tworzenia systemu "ohne-klamken" ale udało się zdobyć.
[url=http://img401.imageshack.us/img401/8237/img7245.jpg]Obrazek[/URL]
W aucie z którego wykręcałem te wzmocnienia nie było żadnych podkładek, a na pewno siedziały tam od nowości. No nic.. trzeba będzie do ETKI i ASO zajrzeć
- barteKKK03
- V.I.P.
- barteKKK03
- V.I.P.
Idąc dalej ku oryginałowi.
Tłumik końcowy "dwu-rurka"
Jak widać tłumik na razie siedzi w Cabrio przytarganym z mazur Wcześniej nie przywiązywałem do niego uwagi, dopiero jak mu się przyjrzałem to okazało się że jest w dobrym stanie i wygląda jak oryginał... może i nim jest... okaże się
Trzeba go tylko trochę odświeżyć, jak na razie jest kiepsko pomalowany.
Wykorzystane i tak będą raczej tylko końcówki, bo puszka może nie pasować.
Tłumik końcowy "dwu-rurka"
Jak widać tłumik na razie siedzi w Cabrio przytarganym z mazur Wcześniej nie przywiązywałem do niego uwagi, dopiero jak mu się przyjrzałem to okazało się że jest w dobrym stanie i wygląda jak oryginał... może i nim jest... okaże się
Trzeba go tylko trochę odświeżyć, jak na razie jest kiepsko pomalowany.
Wykorzystane i tak będą raczej tylko końcówki, bo puszka może nie pasować.
- barteKKK03
- V.I.P.
- barteKKK03
- V.I.P.