Gadasz tam... takim zadbanym na pewno zwrócisz na siebie uwagęolafart pisze:e tam do lansu- teraz zeby lachony wyrywać to niżej niż S-klasa nie ma co schodzić... no chyba, że pojadę pod jakąś wies warszawską- tam mam szansę i Golfem coś wyhaczyć

Moderator: G0 Karcio
Gadasz tam... takim zadbanym na pewno zwrócisz na siebie uwagęolafart pisze:e tam do lansu- teraz zeby lachony wyrywać to niżej niż S-klasa nie ma co schodzić... no chyba, że pojadę pod jakąś wies warszawską- tam mam szansę i Golfem coś wyhaczyć
e tam gadasz, raz jak wracałem z myjni wypucowanym golfem to nawet dwie się oglądałyolafart pisze:no chyba, że pojadę pod jakąś wies warszawską- tam mam szansę i Golfem coś wyhaczyć
nie a żeby było śmieszniej to z panną jechałem i troszkę się wkurzyła i zabroniła mi myć samochódRydzu pisze:rysiektr, bo masz pewnie głośny wydech, albo ci gdzieś woda kapała i się śmiały
podziękował- mam nadzieję, że autko będzie służyć tak wiernie jak emkaTRZYRydzu pisze:To teraz już można spokojnie pogratulować zakupu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości