Wydaje mi się że więcej nie trzeba dodawaćidgray pisze:![]()
![]()

Moderator: G0 Karcio
i jeszcze mk3 w tdidawid018 pisze:siew znaczy ze teraz masz 2 cabrio??
bylem widzialem auta, jak jeszcze na jet staliscie, granatowe avensis przejechalo, jechalem z ojcem do warsztatuGRZANA pisze:i jeszcze mk3 w tdidawid018 pisze:siew znaczy ze teraz masz 2 cabrio??![]()
![]()
wreszcie sie ujawnilesszkoda ze cie juz nie bylo na spocie w piatek
troche ogarnalem autko to moze bys krytycznym okiem ocenil
proponuje zainwestować odrazu w orginalne.te są po h**u.mam dokładnie takie same.jeden starcza na jakieś 3-4 miechy.na początku chwaliłem bo jest ok ale teraz szukam jakiegoś orginału.wyciera się zabezpieczenie blokujące grot i albo grot po złożeniu lata luźny albo wogóle nie da się go złożyć.djbro pisze:wazne, ze ma kluczyki scyzoryki
Zgadza się. Kolega ma to samo z tymi scyzorykami. Nie ma to jak oryginał.dawid018 pisze:proponuje zainwestować odrazu w orginalne.te są po h**u.mam dokładnie takie same.jeden starcza na jakieś 3-4 miechy.na początku chwaliłem bo jest ok ale teraz szukam jakiegoś orginału.wyciera się zabezpieczenie blokujące grot i albo grot po złożeniu lata luźny albo wogóle nie da się go złożyć.djbro pisze:wazne, ze ma kluczyki scyzoryki
spoko, spoko, mam dwa oryginalydawid018 pisze:proponuje zainwestować odrazu w orginalne.te są po h**u.mam dokładnie takie same.jeden starcza na jakieś 3-4 miechy.na początku chwaliłem bo jest ok ale teraz szukam jakiegoś orginału.wyciera się zabezpieczenie blokujące grot i albo grot po złożeniu lata luźny albo wogóle nie da się go złożyć.djbro pisze:wazne, ze ma kluczyki scyzoryki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości