[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- Patriko_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
przemiana autka niesamowita, co za żarówki masz na długich?
MK3 GTI Edition Black
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: Black Devil by POOREK
nie przesadzaj na razie nic prawie nie ma oprócz planów cicho szaPeWu_GT pisze:hehehe ... tyle na ten temat Będzie ładna seria na sezonarturkw pisze: .. jakieś zbieranie gratów na sezon czy cos?
dzięki, żarówki żadne szczególne, a dlaczego pytasz? chyba że chodzi CI o typ, no to H1 jak w każdych lampach tego typuPatriko_GTI pisze:przemiana autka niesamowita, co za żarówki masz na długich?
a przy okazji, wszystkiego dobrego w rozpoczynającym się roku sukcesów osobistych, zawodowych, spełnienia marzeń i taniego paliwka!
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
projekt świetny mody bardzo dobrze trafione gratki
ps. co do spotów to macie jakieś w okolicy ?
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki zobaczymy jak uda się kolejny sezon bo na tym wstydu jako takiego nie było i poziom postawiłem sobie wysoko, zobaczymykalbi_vw pisze:projekt świetny mody bardzo dobrze trafione gratki
co to spotów to generalnie nie jeżdżę, bo nie mam czasu od czasu do czasu pojawię się w Radomiu np. na http://www.klubmotoradom.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; albo na VAG Radom też kiedyś od czasu do czasu podjechałem jeśli jesteś z Kozienic to powinieneś kojarzyć moje auto, pracuje w Kozienicach więc jestem tam niemal codziennie swoim samochodem jakby co to można się bliżej wiosny zgadać na jakiegoś mini spota
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
Znam oba kluby i byłem na spocie. Więcej jeździłem i organizowałem z klubu ibizy w Kozienicach i Radomiu. A twojego auta nie kojarzę niestety, nie miałem okazji go spotkać na mieście. Można się kiedyś ustawić i pogadać
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Black Devil by POOREK
przeglądnąłem zdjęcia na pierwszej stronie (na czytanie całego tematu jestem zbyt leniwy ) i można by rzec, że mucha nie siada...ale jak widać siadła
a tak na poważnie to podobnie jak u mnie...spokojnie przemyślane mody rozłożone w czasie, wszystkie ofkors jak najbardziej na plus
do zobaczyska na jakimś spocie i wielu bezawaryjnych
a tak na poważnie to podobnie jak u mnie...spokojnie przemyślane mody rozłożone w czasie, wszystkie ofkors jak najbardziej na plus
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
cały sezon przed namikalbi_vw pisze:Znam oba kluby i byłem na spocie. Więcej jeździłem i organizowałem z klubu ibizy w Kozienicach i Radomiu. A twojego auta nie kojarzę niestety, nie miałem okazji go spotkać na mieście. Można się kiedyś ustawić i pogadać
dzięki wielkie, również mam nadzieję do zobaczenia na którymś z większych zlotówKrzychuGT pisze:przeglądnąłem zdjęcia na pierwszej stronie (na czytanie całego tematu jestem zbyt leniwy ) i można by rzec, że mucha nie siada...ale jak widać siadła
żeby nie było że nic nie piszę, nic się nie dzieje, nic nie kupuję niech stracę poniżej fotki coś co kupiłem już jakiś czas temu, czyli thule 404
i na wczoraj wylądowało na autku w celu jakoś tam użytkowym więc pomyślałem że zrobię jakieś foto
zobaczymy co z tego wszystkiego się wykluje na wiosnę
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Jakoś mi thule do Twojego autka nie pasują, nie ten styl, jak dla mnie to stary czysty dach był lepszy, lepiej pasował do kół i ogólnie do wszystkiego
Mam nadzieje że zrobisz tak że będzie dobrze...
Pozdro
Pozdro
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
powiem tak, nie każdemu wszystko zawsze musi pasować myślę że brakuje tu gleby i kilku detali, i by większość zmieniła zdanie fakt faktem, że przyzwyczaiłem wszystkich do wyglądu trochę innego niż obecnie z bagażnikiem ale nie wiem czy go nie zdejmę bo jest strasznie głośno w samochodzie...Adrianao8 pisze:Jakoś mi thule do Twojego autka nie pasują, nie ten styl, jak dla mnie to stary czysty dach był lepszy, lepiej pasował do kół i ogólnie do wszystkiego
Pozdro
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Dokładnie, auto robisz pod siebie i Tobie ma się podobać, ale po to jest forum aby ktoś mógł się wypowiedziećAdrianao8 pisze:powiem tak, nie każdemu wszystko zawsze musi pasować
POOREK pisze: ale nie wiem czy go nie zdejmę bo jest strasznie głośno w samochodzie...
FAJNO BY BYŁO
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Adrianao8, tyle że bagażnik albo dla pokazania że się ma, albo również w celu użytkowym kto co woli
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
POOREK, przy jakich prędkościach głośno?? Też gdzieś mam coś podobnego i nie wiem czy zakładać.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Lukas, piszę PW
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
az tak najgorzej nie wyglada z bagazem na dachu, chodz jak przeszkadza w jezdzie to bym go zdjął na moim miejscu, chodz też zależy do czego był kupiony czy na pokaz czy do używania
Golfina zacna
Golfina zacna