[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
zima idzie ale urwał!
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
Pierd...lona zima Co ona zrobiła z Twojego cudeńka, nie daruję ku...wie, nie daruję
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
niech się tylko pojawi to ja tej ku...wie pokażę a tak poważnie to może trochę przesadziłem bo nawet blendy i grill pozdejmowałem ale szok niesamowity dla osób które mnie widują zimę prawdopodobnie taką serią sobie pojeżdżę, chyba że kołpak zdejmę
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
niezle ale rzeczywiscie nie to auto a nie lepiej wygladalby na czarnej stali bez tych kołpaxów ?Zybi236 pisze:Pierd...lona zima Co ona zrobiła z Twojego cudeńka, nie daruję ku...wie, nie daruję
aaa... no i jeszcze musze beke pociagnac bo przod ci pieje...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
tak wygląda bardziej cywilnie zostawiłem je na przypał bo wcześniej jeździłem bez kołpaxów i na samych tych czarnych stalowych felgach wcale nie wyglądał aż tak źle
śmiechowo jest
śmiechowo jest
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
wyglad aniczym przygotowany do sprzedazy,wypucowany,zawias jak w 4x4
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
bo zalozyl na pewno sprezyny z passata b3 (bo dluzsze) i z przodu teraz jest +60 a z tylu +40 (albo bagaznik ziemniakami zapakowany)Adrian1989 pisze:zawias jak w 4x4
dobra zartow juz starczy chyba widac ze do zimy przygotowany... oby tylko ktos sobie nie zaparkowal w nim jak bedzie slisko... bo to roznie zima bywa... Wiec oby do wiosny w calosci
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
no odpukac i w ogole!nikt tego nie chce kto dba o auto
a z przodem..no to teraz mozna przemyt calych rodzin uskuteczniac,wejda w te nadkola spokojnie hehehe
jakies zmiany sie szykuja ?czy okaze sie na wiosne co sie trafi? ;]
a z przodem..no to teraz mozna przemyt calych rodzin uskuteczniac,wejda w te nadkola spokojnie hehehe
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
I tak ma byc!!! Auto ma byc max use i max pimp!!!
a nie chowanie do garazu starych rupli ktore jak by pojezdzily po soli do by do wiosny nie dotrwaly
a nie chowanie do garazu starych rupli ktore jak by pojezdzily po soli do by do wiosny nie dotrwaly
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
jeszcze jarmarki, pomaranczowy kierunek i lampy od cl by sie przydaly;d wtedy zmiana niesamowita by byla:D ewentualnie pod mache 300 konikow i bylo by ciekawiej;p
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
buhahah Pany dzięki
po prostu umyty gewinde w górę wykręcone, myślałem nad pokrowcami na gwint (nie śmiać się proszę ) a co do sprzedaży to jakby się ktoś trafił to kto wie moja cena to 9200 tak jak stoi bez audio + kilka groszy do oberwania jak się ktoś trafi to się pomyśli, na siłę sprzedawał nie będę bo jestem bardzo zadowolony i godnie służyAdrian1989 pisze:wyglad aniczym przygotowany do sprzedazy,wypucowany,zawias jak w 4x4
Oby.... bo już jedna zima nie była miła dla niego co prawda zarobiłem na tym i dużo strat nie było, ale nie o to chodzi odpukać w niemalowane... !Fredi88 pisze:bo zalozyl na pewno sprezyny z passata b3 (bo dluzsze) i z przodu teraz jest +60 a z tylu +40 (albo bagaznik ziemniakami zapakowany)Adrian1989 pisze:zawias jak w 4x4
dobra zartow juz starczy chyba widac ze do zimy przygotowany... oby tylko ktos sobie nie zaparkowal w nim jak bedzie slisko... bo to roznie zima bywa... Wiec oby do wiosny w calosci
plany są, narazie jest seria albo będzie zmiana auta jak się ktoś trafi albo wskoczy parę nowych gratów nawet jeśli chodzi o zmianę autka to mam określone cele i mogę powiedzieć że źle nie będzie niezależnie od tego co przyniesie czasAdrian1989 pisze:no odpukac i w ogole!nikt tego nie chce kto dba o auto
dokładnie jestem takiego samego zdania że jak masz jedno auto to używasz go zima i lato, zmieniasz tylko setupy no co innego jak ktoś jest w stanie pozwolić na dwa auta, to już inny przypadek nawiasem muszę trochę bitexem podmalować w kilku miejscach na dole i w nadkolach dla 100% pewnościherbiasty pisze:I tak ma byc!!! Auto ma byc max use i max pimp!!!
nie mam bo bym założył a co do motoru to inna książkabialko1991 pisze:jeszcze jarmarki, pomaranczowy kierunek i lampy od cl by sie przydaly;d wtedy zmiana niesamowita by byla:D ewentualnie pod mache 300 konikow i bylo by ciekawiej;p
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
tu nie ma nic smiesznego,po co sie meczyc z zapieczonym gwintem jak mozna zrobic takie pokrowce tez o tym myslalem jesli zakupie gwint..POOREK pisze:myślałem nad pokrowcami na gwint
- RafaelloW007
- Forum Master
Black Devil by POOREK
nawet tyle nie wystawiaj bo Cie pół polski zjedzie mało jest osób które potrafią docenić bardzo zadbane auta. Wkładaj TDI i nie sprzedawaj dziada bo dobry jest. I daj mu wkońcu normalne lampy na tył bo te nie pasują do ogólnej koncepcji autaPOOREK pisze:moja cena to 9200 tak jak stoi bez audio + kilka groszy do oberwania
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
mały off top fotorelacja z dyskoteki dwupoziomowej
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl