[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
wandal, pawka508, dzięki, z tymi pomarańczkami zobaczę jak to będzie nie mam weny ostatnio do tego chwilowo przy samochodzie mało czasu spędzam
vwosiu, nikt nie narzeka tylko porównuje, że pomiędzy h4 a h1 jest znaczna różnica świecenia nie wypominając o soczewce tyc/hella na projectorach przekaźniki swoją drogą.
jackob, dzięki wielkie ma za zadanie godnie reprezentować forum i tyle a mody to niekończąca się przygoda więc zobaczymy co przyniesie czas
ogólnie to wróciłem z garażu przed chwilą bo od nowa robiłem ten wydech a chciałem to skończyć przy sobocie jak teraz nie poskutkuje to będę musiał zatrudnić jakiegoś spawacza, bo porobiłem obie strony na łączniki zaciskowe, takie jak jeden jest w oryginale (pomiędzy katalizatorem a tłumikiem środkowym) jutro przetestuję jak będę miał 5 min i będzie jeszcze jasno to postaram się też poglądowo zobaczyć jakby wyglądały te pomarańczki z chromowanym znaczkiem, bo kiedyś przymierzałem do czarnych i lipton straszny
vwosiu, nikt nie narzeka tylko porównuje, że pomiędzy h4 a h1 jest znaczna różnica świecenia nie wypominając o soczewce tyc/hella na projectorach przekaźniki swoją drogą.
jackob, dzięki wielkie ma za zadanie godnie reprezentować forum i tyle a mody to niekończąca się przygoda więc zobaczymy co przyniesie czas
ogólnie to wróciłem z garażu przed chwilą bo od nowa robiłem ten wydech a chciałem to skończyć przy sobocie jak teraz nie poskutkuje to będę musiał zatrudnić jakiegoś spawacza, bo porobiłem obie strony na łączniki zaciskowe, takie jak jeden jest w oryginale (pomiędzy katalizatorem a tłumikiem środkowym) jutro przetestuję jak będę miał 5 min i będzie jeszcze jasno to postaram się też poglądowo zobaczyć jakby wyglądały te pomarańczki z chromowanym znaczkiem, bo kiedyś przymierzałem do czarnych i lipton straszny
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- pawka508
- Gadatliwa bestia
Black Devil by POOREK
POOREK,
No to nic tylko dalej czekać na foty hehe
A fure masz piękną jeszcze raz powtarzam jest konkretnie zadbana i wygłaskana
PozdraVWiam
No to nic tylko dalej czekać na foty hehe
A fure masz piękną jeszcze raz powtarzam jest konkretnie zadbana i wygłaskana
PozdraVWiam
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Dokładnie miałem to napisać. Kieruny pomarańcz+znaczek chrom, niech widzą, że to VW.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
no fotek na pewno dzisiaj nie będzie
potrzebuję kupić jakoś tanio kompletną zawieszkę (amortyzatory ze springami przód i tył) jak ktoś wymieniał u siebie np. na gwint i chce się teraz pozbyć gratów z garażu to niech wali na PW nie musi być jak nowa, ale nie popadać w skrajność wylania amortyzatorów dobrze by było gdzieś na miejscu powiedzcie mi jeszcze.... do mk2/mk3 są te same mocowania? wszytsko podchodzi bez problemu jak się dobrze orientuję? tylko muszę szukać od 1.8, żeby nie było od tdi itp
potrzebuję kupić jakoś tanio kompletną zawieszkę (amortyzatory ze springami przód i tył) jak ktoś wymieniał u siebie np. na gwint i chce się teraz pozbyć gratów z garażu to niech wali na PW nie musi być jak nowa, ale nie popadać w skrajność wylania amortyzatorów dobrze by było gdzieś na miejscu powiedzcie mi jeszcze.... do mk2/mk3 są te same mocowania? wszytsko podchodzi bez problemu jak się dobrze orientuję? tylko muszę szukać od 1.8, żeby nie było od tdi itp
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
POOREK, różnie bywa z tymi górnymi mocowaniami. Jak twoj golf do 95r to wszystko pasuje od mk2 a jak po 95r to górne mocowanie trzeba zmienić.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
97r, a jaka różnica jest z tymi mocowaniami? dużo rzeźbienia? z tyłu czy z przodu inaczej jest? inne nakrętki czy co? zaraz w ETKE z resztą luknę
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Jak się nie myle nie chce źle powiedzieć, jest mały i duży telerzyk na spręzyne. KUrde u siebie zmieniałem na ten większy ale nie pamiętam właśnie zasady dlaczego.
Black Devil by POOREK
wymieniałem u Siebie wiec tak - tył pasuje od mk2 bez żadnej rzeźby a przód jezeli masz przed 95 to tak samo bez rzeźby jezeli po to zamieniasz górny talerzyk na duzy bo te z przed 95r. miały gruby zwój, a te po 95 miały wąski zwój i mały talerzyk. tak to mniej wiecej wygląda chyba zrozumiale opisałem działaj działaj hehe..
- Lukas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Dokładnie tył pasuje bez problemu, gorzej z przodem.
kolega PeWu_GT, opisał idealnie wszystko. ja płaciłem po25zł na strone za nowy telerzyk.
kolega PeWu_GT, opisał idealnie wszystko. ja płaciłem po25zł na strone za nowy telerzyk.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Lukas, arturek320, dzięki
PeWu_GT,
PeWu_GT,
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
mk2 i mk3 do 08.94 mają takie samo mocowanie (sprężyna z szerokim górnym zwojem) a mk3 po 08.94 mają już inne (sprężyna z wąskim górnym zwojem), różnica jest tylko w przodzie i w sprężynie, nakrętce, talerzyku, poduszce z łożyskiem, lepiej szukaj takiego jakie jest u Ciebie oryginalnie, zaoszczędzisz sobie problemów i kosztów
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
trochę się źle wysłowiłem lub źle poszedł tok myślenia, bo miałem na myśli kompletny amor ze sprężyną czyli pasuje plug&play jakby ktoś kiedyś pytał a jeśli chodzi o wymianę samych sprężyn to jest różnica czy ->94 czy 94-> miło jest być bogatszym o jakąś wiedzę
dzisiaj złożyłem na szybkiego ten front pomarańczki zkw + znaczek chrom... muszę za dnia to zobaczyć i zdecydować jutro dam fotki
dzisiaj złożyłem na szybkiego ten front pomarańczki zkw + znaczek chrom... muszę za dnia to zobaczyć i zdecydować jutro dam fotki
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
zgodnie z obietnicą
Ostatnio zmieniony wt paź 05, 2010 23:00 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl