[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
Piekny te Twój golfik poprostu wszystko ładnie do siebie pasuje i ze smakiem , co do lamp to kup hella silver i psiknij dół na czerwono no i góre jak chcesz tzn kierunek , ja mam taki patent tylko że dół na czerwono i wygląda super jak dla mnie i zawsze to hella a wyszło mnie to 1/3 tego co kosztują hella red&white bo na takie polowałam
pozdrawiam
Uploaded with ImageShack.us
pozdrawiam
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony czw maja 13, 2010 07:58 przez cookies, łącznie zmieniany 3 razy.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
chyba czas coś napisać
mrowkazw, dzięki wielkie z pracą jest tak jak piszesz, ale nie ma nic co nie przynosi efektu z lampkami wiem że muszę coś zrobić... szczerze powiedziawszy mam ostatnio mało czasu dla golfa
RZT, dzięki raz jeszcze Jaszczomb z alegro? zapinaj do siebie glebę
z nowości to kupiłem sobie rower :green_fuck: hmmm co jeszcze? nadkola od nowa wymalowane bitexem, jest gites
doszła do mnie nowa wycieraczka na tył i będzie trzeba zmienić bo nie można już dłużej takim parchem z obłamaną wycieraczką jeździć muszę poświęcić jeszcze jeden wieczór na poprawkę przednich nadkoli w bitexie, zmianę wspomnianej wycieraczki i regulacji gwinciora z tyłu
poza tym wszystkim golf bawił się i tańczył na weselu zrobił trochę zamieszania tam gdzie się pokazał
czerwona sukienka i czerwony krawat obok były dopełnieniem
to chyba tyle...
mam jeszcze pytanko co do zapalniczki w mk3... jak się ją wciśnie to powinna zostawać i odskakiwać po nagrzaniu? czy trzeba przycisnąć i trzymać do nagrzania? bo mam tak że muszę trzymać.. wstawiłem samą wtyczkę nową i dalej jest jak było.. i nie wiem czy mi się opłaca rozbierać wszytko żeby całe gniazdo wymieniać?
pozdro
mrowkazw, dzięki wielkie z pracą jest tak jak piszesz, ale nie ma nic co nie przynosi efektu z lampkami wiem że muszę coś zrobić... szczerze powiedziawszy mam ostatnio mało czasu dla golfa
RZT, dzięki raz jeszcze Jaszczomb z alegro? zapinaj do siebie glebę
z nowości to kupiłem sobie rower :green_fuck: hmmm co jeszcze? nadkola od nowa wymalowane bitexem, jest gites
doszła do mnie nowa wycieraczka na tył i będzie trzeba zmienić bo nie można już dłużej takim parchem z obłamaną wycieraczką jeździć muszę poświęcić jeszcze jeden wieczór na poprawkę przednich nadkoli w bitexie, zmianę wspomnianej wycieraczki i regulacji gwinciora z tyłu
poza tym wszystkim golf bawił się i tańczył na weselu zrobił trochę zamieszania tam gdzie się pokazał
czerwona sukienka i czerwony krawat obok były dopełnieniem
to chyba tyle...
mam jeszcze pytanko co do zapalniczki w mk3... jak się ją wciśnie to powinna zostawać i odskakiwać po nagrzaniu? czy trzeba przycisnąć i trzymać do nagrzania? bo mam tak że muszę trzymać.. wstawiłem samą wtyczkę nową i dalej jest jak było.. i nie wiem czy mi się opłaca rozbierać wszytko żeby całe gniazdo wymieniać?
pozdro
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
ja mam u siebie to samo.i na 3 roznych mialem to samo.wiec chyba trzeba trzymac wazne ,ze dzialaPOOREK pisze:mam jeszcze pytanko co do zapalniczki w mk3... jak się ją wciśnie to powinna zostawać i odskakiwać po nagrzaniu? czy trzeba przycisnąć i trzymać do nagrzania? bo mam tak że muszę trzymać.. wstawiłem samą wtyczkę nową i dalej jest jak było.. i nie wiem czy mi się opłaca rozbierać wszytko żeby całe gniazdo wymieniać?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3379978#3379978
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
M4N14K,
właśnie wróciłem z garażu zamontowałem wycieraczkę i odmalowałem kawałek ramienia bo miało minimalne bąble przy mocowaniu na wycieraczkę wymalowałem też od nowa bitexem przednie nadkola tam gdzie trzeba było oraz uwaga... zrobiłem coś o co wczoraj pytałem.. czyli to że zapalniczka wyskakuje... irytowało mnie trochę to trzymanie zapalniczki, mimo że używam jej od święta więc mówię oficjalnie że moim zdaniem powinno odskakiwać po nagrzaniu a skoro powinno tak być, to tak zrobiłem oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie spalił jakiegoś bezpiecznika ach ta moja porywczość teraz został tylko gwint do pokręcenia
właśnie wróciłem z garażu zamontowałem wycieraczkę i odmalowałem kawałek ramienia bo miało minimalne bąble przy mocowaniu na wycieraczkę wymalowałem też od nowa bitexem przednie nadkola tam gdzie trzeba było oraz uwaga... zrobiłem coś o co wczoraj pytałem.. czyli to że zapalniczka wyskakuje... irytowało mnie trochę to trzymanie zapalniczki, mimo że używam jej od święta więc mówię oficjalnie że moim zdaniem powinno odskakiwać po nagrzaniu a skoro powinno tak być, to tak zrobiłem oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie spalił jakiegoś bezpiecznika ach ta moja porywczość teraz został tylko gwint do pokręcenia
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 00:27 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
u mnie tez tak dziala :green_fuck: no ja w koncu musze znalezc chwile na zalozenie i regulacje gwintu
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 01:11 przez Broda6666, łącznie zmieniany 1 raz.
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
posadziłem tył ok 2,5-3cm... przeszkadzają mi końcówki/narożniki zderzaka dochodzące do opony po uglebieniu pomyślałem żeby to wyciąć ale jest tam taki jakby metalowy nit? od czego on jest? bo pomyślałem o tym jak już pozakładałem koła i nie sprawdziłem...? studiował to ktoś? opona chowa się lekko w nadkole, przód chyba poszedł minimalnie w górę... lekkie korekty i będzie ok postaram się podrzucić jakieś foto w miarę możliwości
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 23:36 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl