[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
jak będzie słoneczko i dzień wolnego ogólnie muszę zakupić pastę i papiery do polerki oraz bitex do rantów a później do roboty
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
widzialem Cie pare razy jak smigales po Radomiu no powiem ze fura fajnie sie prezentuje i wszestkie mody w dobra strone ida
,,Bez strachu sie poruszam, nikogo nie unikam, chyba ze lobuzy no to unik szybko znikam"
Byly Golf GREEN 1.9 GTITDI
viewtopic.php?f=89&t=416726
Teraz jest Zielony GOLF VR6
viewtopic.php?f=88&t=477631" onclick="window.open(this.href);return false;
Byly Golf GREEN 1.9 GTITDI
viewtopic.php?f=89&t=416726
Teraz jest Zielony GOLF VR6
viewtopic.php?f=88&t=477631" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
andy7, dzięki mam nadzieję że się stykniemy któregoś razu
no i auto jeździ bez kostek na kołach komuś się spodobały oczywiście i sobie przywłaszczył 2 sztuki dzisiaj zauważyłem wyjeżdżając z garażu zazdrość ludzka nie zna granic założyłem zwykłe dyskretne aluminiowe nakrętki które dali mi przy zakładaniu wentyli, nie będę robił kaszany
no i auto jeździ bez kostek na kołach komuś się spodobały oczywiście i sobie przywłaszczył 2 sztuki dzisiaj zauważyłem wyjeżdżając z garażu zazdrość ludzka nie zna granic założyłem zwykłe dyskretne aluminiowe nakrętki które dali mi przy zakładaniu wentyli, nie będę robił kaszany
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
nieżle sobie modzisz , jak zrealizujesz swoje plany to bedzie kozak
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
vr6syncro, dzięki
pora coś napisać może zacznę od końca lub od najmniej ciekawych rzeczy, jak kto woli więc na początek kolejne zdjęcie do kolekcji pt. mody vs. seria
dobry diabeł nie jest zły jako że padał deszcz to później obmyłem trochę dziada i wyglądał ładnie więc zrobiłem fotkę
patrząc na to zdjęcie oraz idąc dalszym tokiem własnego rozumowania wpadłem na pomysł zaklepania rantów poniedziałek był wolny więc należało go wykorzystać marsz po bitex do sklepu i zabrałem się do roboty z pomocą nadszedł mechanik Maciej ;D musiał do tego rękę przyłożyć chwała mu za to tarcza szlifierki poszła w ruch
później chwila na opanowanie techniki i ranty były pozaginane pędzel, bitex i jak to przy tym bywa.. brudny byłem masakrycznie.. nawet włosy sobie wymazałem ale będę chciał jeszcze raz wszytko wymalować na zaschniętym bitexie, trochę lepiej i pewniej będę się czuł ze świadomością zrobienia czegoś solidnie może całe podwozie odrazu wymaluje... zobaczę jeden rant trochę jakby się lepiej zaklepał ale też zobaczymy co wyjdzie w trakcie bo z jednej strony była reperaturka wstawiana i trochę inaczej się blacha zaginała ale myślę że będzie ok generalnie podczas robót rozruszałem trochę prawy tylny amorek więc można kręcić
w garażu nastąpiło lekkie przemeblowanie żeby każdy widział kto na tym globie jest królem :green_fuck:
hmmm... to by chyba było na tyle tak jak pisałem, w najbliższych planach ponowne malowanie bitexem prawdopodobnie narazie trochę zwolnię z modami ze względu na fundusze i może zadbania o stronę techniczną
chciałbym zakupić nowe siłowniki do tylnej klapy, ale nie spieszy mi się jakoś do tego nie wiem czy hamulcowni nie będę musiał zrobić przed wakacjami ogólnie muszę zakupić pastę, zrobić polerkę i zadbać o lakier.. przydałaby się również polerka rantów, co się zrobi w wolnej chwili następnie z racji tego że wszytko wymaga pieniędzy, zamierzam z tylnymi lampami zrobić półśrodek i okleić srebrny clear (górę lampy) czarną folią nie wiem jeszcze jak to zagra do majóvwki chciałbym też zakupić komplet dymionych kierunków przednich i bocznych, m. in. po to żeby postoje w kierunkach ładniej świeciły i nie wiem co z blendami zrobić bo jakbym halo wstawiał to trzeba krótkie blendy a tak to długie... postanowiłem też zadbać o środek co jest dalszą przyszłością... w planach jest wygłuszenie samochodu, gałka z mieszkiem bo ta woła o pomstę do nieba no i może fotele.. narazie o tym nie myślę bo czas przynosi czasami inny rozwój sytuacji aha... byłbym zapomniał... muszę jeszcze klimę nabić
jak widać pomysłów nie brakuje a z realizacją każdy wie jak to jest kolejne foty wstawię jak pokręcę gwintem i przy okazji ładnej pogody i wolnego dnia, żeby na foty wyskoczyć
pozdraVWiam
pora coś napisać może zacznę od końca lub od najmniej ciekawych rzeczy, jak kto woli więc na początek kolejne zdjęcie do kolekcji pt. mody vs. seria
dobry diabeł nie jest zły jako że padał deszcz to później obmyłem trochę dziada i wyglądał ładnie więc zrobiłem fotkę
patrząc na to zdjęcie oraz idąc dalszym tokiem własnego rozumowania wpadłem na pomysł zaklepania rantów poniedziałek był wolny więc należało go wykorzystać marsz po bitex do sklepu i zabrałem się do roboty z pomocą nadszedł mechanik Maciej ;D musiał do tego rękę przyłożyć chwała mu za to tarcza szlifierki poszła w ruch
później chwila na opanowanie techniki i ranty były pozaginane pędzel, bitex i jak to przy tym bywa.. brudny byłem masakrycznie.. nawet włosy sobie wymazałem ale będę chciał jeszcze raz wszytko wymalować na zaschniętym bitexie, trochę lepiej i pewniej będę się czuł ze świadomością zrobienia czegoś solidnie może całe podwozie odrazu wymaluje... zobaczę jeden rant trochę jakby się lepiej zaklepał ale też zobaczymy co wyjdzie w trakcie bo z jednej strony była reperaturka wstawiana i trochę inaczej się blacha zaginała ale myślę że będzie ok generalnie podczas robót rozruszałem trochę prawy tylny amorek więc można kręcić
w garażu nastąpiło lekkie przemeblowanie żeby każdy widział kto na tym globie jest królem :green_fuck:
hmmm... to by chyba było na tyle tak jak pisałem, w najbliższych planach ponowne malowanie bitexem prawdopodobnie narazie trochę zwolnię z modami ze względu na fundusze i może zadbania o stronę techniczną
chciałbym zakupić nowe siłowniki do tylnej klapy, ale nie spieszy mi się jakoś do tego nie wiem czy hamulcowni nie będę musiał zrobić przed wakacjami ogólnie muszę zakupić pastę, zrobić polerkę i zadbać o lakier.. przydałaby się również polerka rantów, co się zrobi w wolnej chwili następnie z racji tego że wszytko wymaga pieniędzy, zamierzam z tylnymi lampami zrobić półśrodek i okleić srebrny clear (górę lampy) czarną folią nie wiem jeszcze jak to zagra do majóvwki chciałbym też zakupić komplet dymionych kierunków przednich i bocznych, m. in. po to żeby postoje w kierunkach ładniej świeciły i nie wiem co z blendami zrobić bo jakbym halo wstawiał to trzeba krótkie blendy a tak to długie... postanowiłem też zadbać o środek co jest dalszą przyszłością... w planach jest wygłuszenie samochodu, gałka z mieszkiem bo ta woła o pomstę do nieba no i może fotele.. narazie o tym nie myślę bo czas przynosi czasami inny rozwój sytuacji aha... byłbym zapomniał... muszę jeszcze klimę nabić
jak widać pomysłów nie brakuje a z realizacją każdy wie jak to jest kolejne foty wstawię jak pokręcę gwintem i przy okazji ładnej pogody i wolnego dnia, żeby na foty wyskoczyć
pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony wt maja 11, 2010 21:39 przez POOREK, łącznie zmieniany 2 razy.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Panowie a co ze wstecznym? :green_fuck: hahZybi236 pisze:mogło by być ciekawieFrykas pisze:ja bym sprobowal pomalowac te tylne lampy czerwonym sprayem do lamp ciekaw jestem co by wyszlo
nie inaczej muszę jedynie zebrać się na zakup pasty a reszta z górkiPustylol pisze:Jesli chodzi o polerke lakieru to tak jak rozmawialiśmy na pw!
swojak w zeszłym roku Cie widziałem, ale jestem nieśmiały wiec nie podszedłem w tym roku nie omieszkam zobaczyć jasnego środeczka ogólnie mam plan na sobotę wzięcia piwa w plecak i zabawienia się w wycieczkę z serii "Piotrek podróżnik" ale i tak jestem od piątku raczejDamiano_TM pisze:Dajesz dajesz myśle że w tym roku na majóvwce uda sie spić troche perły i pogadać
wziąłem od kumpla drugą skrzynkę na kilka dni, czyli mam chwilowo dwie i mogę powiedzieć że 500W w RMS w bagażniku już gra przyzwoicie no zależy jeszcze od wzmaka
poniżej zdjęcie z dzisiaj śpi sobie
i na koniec trochę śmiechu czyli setup z majoVWki '09
pozdro
Ostatnio zmieniony śr maja 12, 2010 23:08 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
jak pomaluje na czerwono, a żarówka biała to będzie świecił na czerwono
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
wszytko ładnie pięknie, nie zrozumiałem że piszecie o oklejaniu bez wstecznego ja myślałem o patencie żeby okleić je na wzór HCC albo zamiast czarnego paska, biały pasek tam gdzie wsteczny... tyle że pojawia się jeden problem do takiego klejania powinienem mieć lampy z czarnym paskiem plastiku pomiędzy kierunkiem a wstecznym, żeby wyszło to dokładnie a niestety takich nie posiadam mowa o takich:
a posiadam takie:
a może ktoś chciałby zrobić podmiankę?
a posiadam takie:
a może ktoś chciałby zrobić podmiankę?
Ostatnio zmieniony czw maja 13, 2010 00:22 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl