Auto rzuca sie w oczy, jest w klimacie .. pomaluj tylko znaczek z przodu na czarno

Moderator: G0 Karcio
Bartek kolejna miła niespodzianka! i kolejny powód by być tam z Wami...brateq pisze:No to masz mały upominek ode mnie bo pewnie nawet nie zauważyłeś że jednak stał tam ktoś z kamerą.
Zmieniamy jakość na 480!!!! żeby nie było że taboretem nagrywane, chociaż są w HD to niestety po konwersji.
http://www.youtube.com/watch?v=duO682wdBHk
Operator ze mnie żaden, z resztą to tylko telefon ale jakiś kadr możesz sobie wyciąć. Z resztą wszystko będzie na płytkach które nagram i rozdam w Nysie.
BTW mam całe Happy Tree Friends na filmikach, każdy ma swój
Jędrek pisał to samo, tylko żaden z was tego nie powiedział że było za głośno i za to karniakherbiasty pisze:W sobote to mialem podejsc i zerwac Ci te piszczalke z dachu![]()
![]()
![]()
Auto rzuca sie w oczy, jest w klimacie .. pomaluj tylko znaczek z przodu na czarnobedzie bardziej spojnie
deska jak deska, na VAG Nysa też szykujemy mały surprise, tyle że nie na dachuAdrianao8 pisze:Z tą deska też pojechaliście hehe
Dziwi mnie decyzja jury z VAG EVENT...
myślałem nad tym ale najpierw nie było czasu a później nie mogłem znaleźć Mapeta
pamiętam o Tobie cały czaspawka508 pisze:POOREK,
jak będziesz chciał ogarnąć kierę to się odezwij za jakieś wielkiesię dogadamy hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości