Moderator: G0 Karcio
hahah ok!jedrekk pisze:takiej wioski z cyrkiem na dachu jeszcze w zyciu nie widziałem :/
zapraszam, do zobaczeniamichalqqr pisze:wstrzymaj się lepiej jak masz pisać takie komentarze ...jedrekk pisze:takiej wioski z cyrkiem na dachu jeszcze w zyciu nie widziałem :/![]()
![]()
POOREK, gratki za konkretny VWózoblukam w Nysie jak Cie gdzieś znajdę
bula222 pisze:to na Nysie się zobaczymy znowuno a ja już jak mijaliśmy się to jechałem do domu bo towarzystwo już chciało jechać
widzimy się prawdopodobniebula222 pisze:e tam wioski ;D jest całkiem oryginalniemi się bardzo podoba a lakier faktycznie fotografia nie oddaje jego stanu jest jeden wielki błysk
w sumie my jedziemy własnie wcześniej, sam nie wiem po co... ale mamy wolne więc rozbijemy się na spokojnie i będziemy mieli chwilę czasu jak już każdy będzie dojeżdżałFrykas pisze:jedziemy w piatekkolo 17 ruszamy z lodzi
dołączacie?? domkow nie mamy..
żeby brzydko nie powiedzieć, czy Ty mnie wogóle słuchasz Baranie (Baran. pisze:Frykas My jedziemy w Piątek o 8 rano (Tak planujemy wyjechać)przez Kielce bo Piotrek jakąś koleżankę za Kielcami ma
dzięki za foto, miło było się zobaczyć ponownieA r t u r pisze:POOREK, Jedno ode mnie , miło było znów się spotkać, Pozdrawiam, mam nadzieje że uda się wyjechać do Nysy, tam musimy już coś razem wypić![]()
Baran. pisze:Ja nic mu nie mówiłem że jak bedziemy w Nysie to masz urodziny,
POOREK pisze:ale jaka to narazie nikomu nie powiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości