Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Golf IV powered by ShauN^ ••• s.40 foty tapicerki •••
Ciesze się Panowie że się podoba i jest coraz więcej zwolenników kalbi_vw co do konsoli to mam jeszcze w planach kierownice obszyć kremowo-czarną skórą i na kremowo pomalować elementy dekoracyjne wokół uchwytu na kubki, climatronica i radia. Może do kwietnia jeszcze coś się zamota.
Pomysł wnętrza zaczerpnięty z tej stronki: http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ior-Thread!!!" onclick="window.open(this.href);return false;!
A tu parę ciekawych przykładów:
Pomysł wnętrza zaczerpnięty z tej stronki: http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ior-Thread!!!" onclick="window.open(this.href);return false;!
A tu parę ciekawych przykładów:
Tak sobie przypomniałem, że koleżanka ma identyczny kocyk na łóżku
Jak coś to za tanią monetę mogę komuś na podsufikę odstąpić
- ShauN
- Kontakt:
Hehe, mistrz sarkazmu ;p
apropo, dziś przegrałem walkę z rozklejaniem xenonu, chyba jednak lampy pójdą pod młotek w dosłownym słowa tego znaczeniu
apropo, dziś przegrałem walkę z rozklejaniem xenonu, chyba jednak lampy pójdą pod młotek w dosłownym słowa tego znaczeniu
- golf3dawid
- Forum Master
Piękny samochód w każdym szczególe . Planujesz coś jeszcze ?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- ShauN
- Kontakt:
Misiu na stronie pierwszej są wszystkie moje plany xD
ShauN, kiedys tez probowalem rozkleic ale sie nieda !;/ albo szyba albo puszka cos trzeba wybrac niestety ;/
A wnetrze miodne
A wnetrze miodne
Itam się nie da..Mk2Wro pisze:ShauN, kiedys tez probowalem rozkleic ale sie nieda !;/
Jak się chce to się da
Czasem wyjdzie połowicznie, ale jednak
Co nie zmienia faktu, że lepiej od razu dać nowe szkła i wtedy jest cacy
ShauN dawaj, dawaj
Tylko jak będziesz tłukł szkła to oklej je taśmą - zabezpieczysz troszkę odbłyśniki, a i nie pokaleczysz się w razie odprysków
A co do wystroju wnętrza..
Hmm..
No brak mi słów
Ładnie to wyszło
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- ShauN
- Kontakt:
Nom, trzeba tłuc ile wlezie, nie ma rady. Kamel właśnie pomyślałem o tym samym patencie z oklejaniem lamp taśmą dla zabezpieczenie głównie odbłyśnika, żeby kawałki go nie po uszkadzały. Jutro powinienem mieć szkła, kolega mi przywiezie zwykłe lampy jako dawcy szkieł. Tylko pytanie za 100 pkt. Hella czy Valeo - bo jeżeli valeo to nic mi to nie da
Natomiast co do wnętrza to dzięki za miłe słowa Dziś zamontowałem przednie fotele i boczki i muszę powiedzieć że tapicer stanął na wysokości zadania. Jak dla mnie wykonanie w porządku Powolutku będziemy się brali za obszywanie kiery i malowania dekorów z konsoli centralnej w krem pzdr
Natomiast co do wnętrza to dzięki za miłe słowa Dziś zamontowałem przednie fotele i boczki i muszę powiedzieć że tapicer stanął na wysokości zadania. Jak dla mnie wykonanie w porządku Powolutku będziemy się brali za obszywanie kiery i malowania dekorów z konsoli centralnej w krem pzdr
W zasadzie nie ma znaczenia czy Hella czy Valeo..ShauN pisze:Jutro powinienem mieć szkła, kolega mi przywiezie zwykłe lampy jako dawcy szkieł. Tylko pytanie za 100 pkt. Hella czy Valeo - bo jeżeli valeo to nic mi to nie da
Jeśli to mają być lampy tylko jako dawcy szkieł to nie baw się w ich rozklejanie we wrzątku czy też piekarniku tylko od razu tnij po obudowie (np. diaxem) zostawiając jej kawałek, a później tylko wyskub resztki obudowy pozostawiając szkła nietknięte
Widziałem, że drewno już jakiś czas temu poszło w kolor, więc nie będzie szkoda ponownie zmienić koloruShauN pisze:Powolutku będziemy się brali za obszywanie kiery i malowania dekorów z konsoli centralnej w krem
No i czekam na efekt finalny wnętrza, bo zapowiada się naprawdę ciekawie
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
ShauN, będziesz malować środek całość czy tylko ramkę? Jak cos to opisz mi pokolei jak to będziesz robić (już po rozklejeniu), z wszystkimi szczegółami, tzn np, jaki podklad dajesz, czy jakimś papierem będziesz ten chrom ścierać itp) Bo chcę u siebie też lampki w czerń pomalować i chciałbym wszytsko a nie tylko ramkę ale nie wiem od czego sie zbytnio zabrać tuż po rozklejeniu z czym nie powinienem mieć problemu bo lampki mam hella
Jak coś to pisz na PW
Jak coś to pisz na PW
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A mnie to wnętrze jednak nie przekonuje A co do lampek nie lepiej już kupić nowe klosze ? skoro tyle z tym zabawy to zawsze nowe to nowe
Wnętrze zaje*****
Pełen wypas, gratuluje odwagi
Pełen wypas, gratuluje odwagi
Mój AeSZet Mk4 ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=401151" onclick="window.open(this.href);return false;