Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- luki07
- _
- Kontakt:
Golf IV powered by ShauN^ ••• BurberryWagon® in progress •••
pelton Krzys zawsze pierwszy
Ostatnio zmieniony czw sty 27, 2011 14:36 przez luki07, łącznie zmieniany 1 raz.
i do czego to niby miało być?luki07 pisze:Krzys zawsze pierwszy
wystarczy już OT
Ostatnio zmieniony czw sty 27, 2011 14:42 przez KrzychuGT, łącznie zmieniany 1 raz.
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Niestety fotki dopiero jak pogoda dopisze Bo na razie ciemnawo i nic z tego nie wyjdzie
Zdaj relację jak się jeździ na tym gwincie FK, bo sam się nad nim zastanawiam, ale czytam że to ta sama półka co mts i ta hmm i sam nie wiem.
- ShauN
- Kontakt:
Re: Golf IV powered by ShauN^ ••• BurberryWagon® in progress
Jeszcze nie mam gwintu założonego, będę zakładał gdzieś na przełomie lutego/marca. A marka myślę kapkę lepsza od mts technik czy ta technix.KoRcZuS pisze:Zdaj relację jak się jeździ na tym gwincie FK, bo sam się nad nim zastanawiam, ale czytam że to ta sama półka co mts i ta hmm i sam nie wiem.
Obiecane foty tylnej kanapy i półeczki już na aucie: Powoli zaczyna to wyglądać
W tej chwili obszywają się przednie fotele i boczki. Trwa także aranżacja bagażnika, gdy będzie skończony oczywiście zapodam foty. Muszę się jeszcze zorientować gdzie we Wrocku flokują i poflokować te cienkie uszczelki przy drzwiach które są koloru starej podsufitki. Jak uda się dobrać kolor to będą pod kolor a jak nie to czarne. Na dniach będę zakładał klocuszki bo się pokończyły. Na razie muszę chyba przystopować z gadgetami do wnętrza i zająć się kołem bo czas powoli ucieka
- Respekt!
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
o to to toShauN pisze: i zająć się kołem bo czas powoli ucieka
..:: GOLF V BLACK PEARL ::.. - viewtopic.php?f=90&t=475628" onclick="window.open(this.href);return false;
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Golf IV powered by ShauN^ ••• s.40 foty tapicerki •••
zacnie to wyszlo chociaz jak pisalem wczesniej nie jestem za ta krata
- ShauN
- Kontakt:
Re: Golf IV powered by ShauN^ ••• s.40 foty tapicerki •••
podzielam pogląd. taki trochu za bardzo odjazdowy oldschool xDConscious pisze:zacnie to wyszlo chociaz jak pisalem wczesniej nie jestem za ta krata
no ale robota piękna, no i pomysł odważny to Ci trzeba przyznać.
Kolorystyka trochę nie w moim guście ale wykonanie szacun!! Widać ogrom pracy i kasy włożony w autko
Hmm ogólnie to średnio kolorystyka foteli i boczków jest taka sobie. Za duża różnica kolorów. Albo "skóra" na bokach powinna być jaśniejsza, albo środek ciemniejszy. Teraz jest trochę oczojebnie Brązowa "skóra" na fotelach wygląda na trochę plastikową, ale w realu może być ciekawie. Widać, że profesjonalnie obszyte.
Natomiast krata Burbery to dla mnie masakra. Gdyby to był oryginalny materiał Burberry byłoby oki, ale to jakaś szmata wyglądająca jak koc u babci na fotelu. Nie wygląda to dobrze. Gdyby to był gładki materiał, układający się w dobry sposób byłoby świetnie, natomiast teraz wygląda na naciągniętą i wzór kraty się spieprzył.
Natomiast krata Burbery to dla mnie masakra. Gdyby to był oryginalny materiał Burberry byłoby oki, ale to jakaś szmata wyglądająca jak koc u babci na fotelu. Nie wygląda to dobrze. Gdyby to był gładki materiał, układający się w dobry sposób byłoby świetnie, natomiast teraz wygląda na naciągniętą i wzór kraty się spieprzył.
- ShauN
- Kontakt:
Na oryginalny materiał burberry prawdopodobnie mnie i Ciebie do kupy razem nie byłoby stać Poza tym wg.mnie ten materiał zwany dalej wełną płaszczową nie wygląda jak szmata. Ale dzięki za konstruktywną opinię