Rydzu pisze:Frykas, masz jakieś obiekcję? Porównujesz jeden post w temacie oznaczeń bundeswehry z całą polemiką o

Marynii?
Jeśli masz jakieś zarzuty do mojej osoby i pracy wykonywanej na forum, napisz proszę do wyższej instancji a nie wylewasz żale komuś w temacie.
Nie porównuje jednego postu bo wcześniej też wklejałeś jakieś słoiki i inne tego typu rzeczy.. Jak widziałeś w poprzednim poście napisałem, że mi to nie przeszkadza tylko nie lubię jak ktoś się czepia o coś co sam robi.. z chłopakami znamy się ze zlotów i widujemy niestety rzadko więc czasem nasze tematy są miejscem, w którym możemy sobie popisać do siebie z czystej sympatii jakieś głupoty.. wiadomo, że we wszystkim trzeba zachować umiar i wiem z autopsji, że takie wstawki nie dotyczące bezpośrednio auta mogą irytować ale nie ma co też przesadzać.. Nie mam zarzutów do Twojej osoby tym bardziej, że nawet nie znam Cie osobiście.. Do Twojej pracy też nie mam zarzutów.. Wykonujesz swoje obowiązki.. Ale czasem mógłbyś przymrużyć oko zamiast od razu blokować temat i wprowadzać niepotrzebne napięcie

Forum ma charakter rozrywkowy i ma łączyć ludzi o podobnej pasji a nie dzielić stresującymi akcjami

Nie jestem też typem człowieka, który się obraża i będzie pisał do wyższej instancji, a jak spotkamy się na zlocie to przybijemy sobie PIONĘ

PEACE i koniec OT