[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
pelton, będziesz na Manii? Bo już nie pamiętam.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
mowil ze nie bedzie ;/
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
w tym roku nie dam rady, ja jestem po urlopie, moja załoga przedfasd pisze:mowil ze nie bedzie ;/
wiem, że zje***** strasznie
chodzi mi to ostro po głowie, postaram się coś pomotać jeszcze, w sobotę idę do pracy więc będę kombinował
Ostatnio zmieniony czw lip 15, 2010 00:04 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam pomysł URLOP NA ŻĄDANIE albo jak kto woli na telefon
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
PART I foto by Artur Osiadacz kontakt tripleiks@o2.pl
Dziś udało się spotkać z METANEM i trójką fotografów we Wrocławskiem centrum handlowym RENOMA, poniżej efekt pracy, jest to paczka nr I by Artur, reszta wkrótce w przyszłym tygodniu paczka od drugiego fotografa, III paczka w połowie sierpnia
w linku cała sesja Artura jako pokaz slajdów i fotki
A poniżej macie slideshow na picassa web
http://picasaweb.google.pl/artx323f/Pel ... 1268283698
reszta wkrótce
P.S. Do zobaczenia w Pruszczu
Dziś udało się spotkać z METANEM i trójką fotografów we Wrocławskiem centrum handlowym RENOMA, poniżej efekt pracy, jest to paczka nr I by Artur, reszta wkrótce w przyszłym tygodniu paczka od drugiego fotografa, III paczka w połowie sierpnia
w linku cała sesja Artura jako pokaz slajdów i fotki
A poniżej macie slideshow na picassa web
http://picasaweb.google.pl/artx323f/Pel ... 1268283698
reszta wkrótce
P.S. Do zobaczenia w Pruszczu
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 16:31 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
dziękuję Panowie za miłe słowo
w przyszłym tygodniu zamieszczę sesję od II fotografa, Agnieszki, trochę inne zdjęcia inne podejście
na pokuszenie, dostałem jedno zdjęcie z paczki PART II od Agnieszki
gniecie
w przyszłym tygodniu zamieszczę sesję od II fotografa, Agnieszki, trochę inne zdjęcia inne podejście
oczywiście, na wiosnę coś się zmieninwnorbert pisze:jedyne co bym ja zmienil...to felgi
na pokuszenie, dostałem jedno zdjęcie z paczki PART II od Agnieszki
gniecie
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 16:36 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
Sesyja godna uwagi
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
pelton, a co to za fotografów złapałeś, że problemy z kompozycją i kadrowaniem mają?
Czekam na drugą partię bo widzę, że zapowiada się dużo lepiej. ;]
Jak zwykle - ładne auto. Fajnie, że jednak wpadniesz do Pruszcza i będę mógł Ci uścisnąć pośladek.
Czekam na drugą partię bo widzę, że zapowiada się dużo lepiej. ;]
Jak zwykle - ładne auto. Fajnie, że jednak wpadniesz do Pruszcza i będę mógł Ci uścisnąć pośladek.
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 20:59 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotki są bez selekcji, tą dokonał Pelton A fotografowanie to hobby Była fajna zabawa i oto chodzi
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 22:13 przez Artiks, łącznie zmieniany 1 raz.
brz pisze:pelton, a co to za fotografów złapałeś, że problemy z kompozycją i kadrowaniem mają?
przede wszystkim dorwałem dobrego kumpla któremu się chciało coś porobić i czegoś nauczyć. WTF to nie forum NIKONA o fotografii ? Mogłem wybrać z 30 zdjęć które gniotą ale chciałem pokazać naszą wspólną pracę oraz zabawę, bieganie Artura podczas + 35 po dachu z pasją, poświęceniem uważam za dobrą zabawę i poświęcenie dla tych zdjęć, uczymy się razem robienia zdjęć i to jest dla nas nowe doświadczenie bez parcia na szkiełko tak? Plan na PART I jest taki, że zdjęcia maja być bardzo delikatnie dłubnięte w PS, raczej naturalne. Konstruktywna krytyka jest ok, ale pamiętaj, że to czyjaś ciężka praca i taka krytyka bez poznania konkretnych realiów jest OT
jak się pojawią to coś wrzucębrz pisze:Czekam na drugą partię bo widzę, że zapowiada się dużo lepiej
hehehe, trzymam Cię za słowobrz pisze:Fajnie, że jednak wpadniesz do Pruszcza i będę mógł Ci uścisnąć pośladek
ARTIKS, sesja podoba się znajomym i najbliższym, ja jestem zadowolony
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 22:59 przez PELE, łącznie zmieniany 2 razy.