Moderator: G0 Karcio
VIP karte i filmik przy okazji załatwimyShauN pisze:kurde trochę tych przygód było ale myślę że już jesteś na prostej i niedługo przewieziesz mnie tymi 180 kucami![]()
pelton nie gadaj tutaj glupotpelton1985 pisze:matgym napisał/a:
Jaka moc docelowa jak juz pompki bede smigac na 100%?
nie chcę przekraczać 180 km ale może lepiej nie zapeszać,to jest AJM
czekam wiec na infopelton1985 pisze:ShauN, Paluch_wroc, podeślę PW jakoś na dniach i zrobimy mini spota
do 200 ajm przy odpowiednim traktowaniu nie powinno sie nic dziać ja celuje w moc ok 200 ps nie wiecej bo to nie asz czy arl ale moze jak mi padnie ajm pokusze sie o wsadzenie arla?pelton1985 pisze:fasd, no sam nie wiem, nie chcę przegiąć
Niby nie, ale jak chce się autem pojeździć kilka ładnych lat i lubi się docisnąć to lepiej nie podkręcać go za bardzo... ja u siebie przy asz zostawiam 165ps i dołożę tylko fmic dla odciążenia jednostki i polepszenia przepływu powietrza... pewnie tym podbiję do 175ps... i styka... z resztą moment obrotowy ma tu większe znaczenie niż moc...fasd pisze:do 200 ajm przy odpowiednim traktowaniu nie powinno sie nic dziać ja celuje w moc ok 200 ps nie wiecej bo to nie asz czy arl ale moze jak mi padnie ajm pokusze sie o wsadzenie arla?pelton1985 pisze:fasd, no sam nie wiem, nie chcę przegiąć
Nie gadaj mze moment ma wiekszde znaczenie bo auto które ma mały moment ale ma moc to i tak wciagnie tego z momentemmikew_86 pisze:Niby nie, ale jak chce się autem pojeździć kilka ładnych lat i lubi się docisnąć to lepiej nie podkręcać go za bardzo... ja u siebie przy asz zostawiam 165ps i dołożę tylko fmic dla odciążenia jednostki i polepszenia przepływu powietrza... pewnie tym podbiję do 175ps... i styka... z resztą moment obrotowy ma tu większe znaczenie niż moc...
Smoła się ożywiła, 170PS już ładnie śmiga.
również podzielam tomikew_86 pisze: Niby nie, ale jak chce się autem pojeździć kilka ładnych lat i lubi się docisnąć to lepiej nie podkręcać go za bardzo...
ja też kiedyś myślałem, że moment to wszystko a moc jest drugorzędna, najlepiej jak wszystko idzie ładnie w parzefasd pisze:auto które ma mały moment ale ma moc to i tak wciagnie tego z momentemna dłuzszym odcinku na krotkim to inna sprawa ale tez na starcie tego momentu nie przełozysz na ulice
1990Mati pisze:ładnie pachnie smołą pozdro
mikew_86 pisze:Smoła się ożywiła
Pana Wojtusia odwiedzęJEB-W-ŁEB-Z-LASERKA
fasd, mikew_86,
Panowie, tuning rzecz względna, wszystko zależy od tego co i ile chce, ja nie mam parcia na 200 ps, podzielam tą wypowiedz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości