Moderator: G0 Karcio
to może dla Ciebie jest to lansem, bo dla mnie nie bardzo, a tak szczerze to golf raczej nie jest postrzegany jako samochód do szpanu na ulicach bo nie ma czym za bardzoshowtime pisze:Najwiekszy lans to przejechac po rynku głównym MK4zwlaszcza wieczorem w piatek/sobote
warto nawet zapłacić mandat za złamanie zakazu wjazdu, ale spojrzenia ludzi
bezcenne
No właśnie tak się zastanawiałem czy światło czy może dach miałeś po jakichś przygodachshowtime pisze:Kamel, nie ma fałdświatło sie odbija
HeheMaciekVW pisze:to może dla Ciebie jest to lansem, bo dla mnie nie bardzo, a tak szczerze to golf raczej nie jest postrzegany jako samochód do szpanu na ulicach bo nie ma czym za bardzo
dla 99% ludzi 25th i R32 wygląda jak zwykły golf i niewidzą tej róznicyKamel pisze:No chyba, że byłoby to 25th albo R32
tak zapomniałem dodać że "jedynka" stała się już kultowa i zwłaszcza ładne cabrio zrobiło by o wiele większe wrażenie niż mk4Kamel pisze:Bo w przypadku ładnie zrobionego MK1 to już inna bajka
MaciekVW pisze:to może dla Ciebie jest to lansem, bo dla mnie nie bardzo, a tak szczerze to golf raczej nie jest postrzegany jako samochód do szpanu na ulicach bo nie ma czym za bardzo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości