Moderator: G0 Karcio
poprostu niemcy przestudiowali szkołe tworzenia Car-Audio i wiedza że nie wsadza się tam głosników bo to nie gra dobrze !!showtime pisze:ale cóż jeśli wczesniej bylo zainstalowane radio VW Beta na 2 głośniki to nie ma się co dziwić ze tył jest goły. Co do zakupu głośników to tylko oryginalne VW - nic innego. W Golfie to gra wspaniale.
Ty jeździsz z przodur... Stad chec "zadowolenia" sie glosnikami z tylu
Cóż, o auto trzeba dbac, a i dobrze jak sie zaczyna wyrozniac, tylko z glowa trzeba modowac, bo zwieśniaczyć auto mozna latwoXenO pisze:Widać że kombiaczek kolejne mody przechodzi powoli ale cały czas skutecznie i tu chylić czoło trzebapomyślałbym napewno o pomalowaniu listew klamek i dokładek bo to napewno poprawi wizualnie golfa a co do zmian wewnatrz gustowne i oby tak dalej, (szkoda tylko tych alu 17" ciekawiej by stał) Ale ogólne wrażenie pozytwne Fajny sprzet
Kolego u mnie wszystko działa poprawnie - można z poziomu navi sterować, przewijać w przód i do tyłu, zmieniać foldery. Ja mam ZUNIX-a http://www.zunix.pl i z tego co wiem to kazdy ZUNIX ma te funkcje.Krzyh00 pisze:mam podobny emulator zmieniarki. w Twoim jest mozliwosc przewijania kawałków czy tez nie jest to mozliwe?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości