MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A ja zdjalem obudowy lusterek i pomalowalem nie na aucie
Obudowa od strony kierowcy schnie u mnie w firmie, a małą od pasazera robie jutro, wiec wszystko bedzie zlozone do kupy dopiero pojutrze.
Jutro zaloze jedno gotowe jak doschnie przez cala noc i zrobie foty
Poszedl podklad szary, na to MOTIP czarny akryl i w celu zabezpieczenia jeszcze 2 warstwy klaru MOTIPa
Obudowa od strony kierowcy schnie u mnie w firmie, a małą od pasazera robie jutro, wiec wszystko bedzie zlozone do kupy dopiero pojutrze.
Jutro zaloze jedno gotowe jak doschnie przez cala noc i zrobie foty
Poszedl podklad szary, na to MOTIP czarny akryl i w celu zabezpieczenia jeszcze 2 warstwy klaru MOTIPa
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Czyli jedziesz na połysk Do grilla lepiej mat by pasował.showtime pisze: w celu zabezpieczenia jeszcze 2 warstwy klaru MOTIPa
Jak kto woli, ja dzięki temu odświżyłem całość plastików przy lusterku.showtime pisze: ja zdjalem obudowy lusterek i pomalowalem nie na aucie
Ostatnio zmieniony ndz lis 29, 2009 22:46 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mikolaj swieta racja. Mat bylby na pewno o wiele bardziej dopasowany do reszty, ale ja patrze na kwestie wytrzymalosciową.
Pokrycie lusterek klarem daje mi dodatkowe zabezpieczenie tej malowanej powloki... wiadomo co malowane samemu to nie z fabryki a muchy walą z ogromna sila po lusterkach. Nie chce mi sie za jakis czas znowu robic poprawek przez odpryski.
A mat niestety jest bardzo ciezki w utrzymaniu i nie zarysowaniu go... wiem bo na motocyklu mialem czarny matowy kask i cierpial mocno przy wiekszych predkosciach owady walily jak kamienie...
Jeszcze mnie tak refleksja wziela... kazdy kto ma czarne to maluje lusterka w kolor zeby podwyzszyc prestiz auta a my walimy w drugą strone... jakbysmy mieli najubozsze wersje
Pokrycie lusterek klarem daje mi dodatkowe zabezpieczenie tej malowanej powloki... wiadomo co malowane samemu to nie z fabryki a muchy walą z ogromna sila po lusterkach. Nie chce mi sie za jakis czas znowu robic poprawek przez odpryski.
A mat niestety jest bardzo ciezki w utrzymaniu i nie zarysowaniu go... wiem bo na motocyklu mialem czarny matowy kask i cierpial mocno przy wiekszych predkosciach owady walily jak kamienie...
Jeszcze mnie tak refleksja wziela... kazdy kto ma czarne to maluje lusterka w kolor zeby podwyzszyc prestiz auta a my walimy w drugą strone... jakbysmy mieli najubozsze wersje
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Bo ludzie się nie znają! Czarne detale są piękneshowtime pisze:eszcze mnie tak refleksja wziela... kazdy kto ma czarne to maluje lusterka w kolor zeby podwyzszyc prestiz auta a my walimy w drugą strone...
Co do matu to nie narzekam. Latam już na tych lusterkach i grillu trochę czasu i jak narazie są jak nowe, a zrobiłem około 5-6 tys km.
Teraz pewnie zapeszyłem...
Ostatnio zmieniony pn lis 30, 2009 00:44 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zobaczymy jutro jak lakierek siadzie i jak zaloze na autko jakby co to mam matowego MOTIPA i kiedys tam zmienie lakier, ale sadze ze nie bedzie potrzeby
Teraz musze sie jakos do maximusa usmiechnac i podjechac do niego na fuche zeby mi dach okleił jak bede u rodzicow to bardziej by mi sie oplacalo jechac do neigo niz robic w KRK... tu za ciemnienie szyb biora TYLKO 800 zl
Teraz musze sie jakos do maximusa usmiechnac i podjechac do niego na fuche zeby mi dach okleił jak bede u rodzicow to bardziej by mi sie oplacalo jechac do neigo niz robic w KRK... tu za ciemnienie szyb biora TYLKO 800 zl
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Trzeba troche sianka uzbierac, teraz trudny okres sie zaczal... ubezpieczenie sie konczy, ida swieta, prezenty, paliwo na wyjazd do domku, suma sumarum kasy mnostwo...
Dobrze ze mi lakiery zostaly to przy silniku pomaluje jeszcze co nieco i chyba jeszcze generalne porzadki zrobie w srodku i na miesiac trzeba bedzie przystopowac modzenie NIESTETY
Dobrze ze mi lakiery zostaly to przy silniku pomaluje jeszcze co nieco i chyba jeszcze generalne porzadki zrobie w srodku i na miesiac trzeba bedzie przystopowac modzenie NIESTETY
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
-
- Nowicjusz
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jumper79ldz, kolego wszystko maluje lakierami dorobionymi na zamowienie (spraye pod kolor auta). Podklad bezbarwny do plastiku (Novol lub Boll), na to szary (Novol lub Motip), na to baza w sprayu i bezbarwny (Motip lub Deco-Color).
Aluminiowe ringi i wykonczenia ktore mialem wczesniej:
http://moto.allegro.pl/item821238372_na ... _bora.html
A lusterka wyszło kozacko
Aluminiowe ringi i wykonczenia ktore mialem wczesniej:
http://moto.allegro.pl/item821238372_na ... _bora.html
A lusterka wyszło kozacko
Ostatnio zmieniony pn lis 30, 2009 17:06 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
NaturalnieKywak pisze:showtime, poka fotki lusterek, rozumiem, ze poszly w czarno, tak ?
Jutro jade do Holandii
Ale turbo przedmucham na autostradzie w Niemczech
---
No i są lustereczka
Miazga
Ostatnio zmieniony pn lis 30, 2009 23:20 przez showtime, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
-
- Użytkownik
- Kontakt:
widze ze od planu do realizacji minelo malo czasu.. no no juz cos jasniej pod ta maska:) oj przegon go na tej autostradzie to mu dobrze zrobi bo w czwartek jakis przymulony byl:P:P:P POzdrawiam "B"
Golf III 1.8 benz z LPG
Passat B5 1.9 TDI AFN
obecnie VW GOLF 4 variant 1.9 tdi ALH
VOLKSWAGEN Golf IV variant . BORYS
Passat B5 1.9 TDI AFN
obecnie VW GOLF 4 variant 1.9 tdi ALH
VOLKSWAGEN Golf IV variant . BORYS