MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40/18
Oj mi dużo nie brakuje - tz. jakbym miał tak nisko auto jak on bo podjazd to nawet ja moją kozą (golfem) czasem zahaczyłem czymś o jakiś kamień
Było:
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
VW Golf mk2 1.6RF automat
VW Golf mk3 GTI XX Jahre 2.0 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
VW Golf mk2 1.6D
Fiat Punto mk1 1.2 8v
VW Golf mk2 1.6RF automat
VW Golf mk3 GTI XX Jahre 2.0 8v
Miał być VAG, a jest PSA
Peugeot 407SW 2.0HDI
showtime; startowałeś w wojnie? Jak rozłożyły się wyniki? Póki co to nie jest Wojna Północ Południe, tylko Wojna Szczecin Południe 3 eliminacje z rzędu na południu... Cholera, mogłem pomyśleć i zagadać z Tobą żebyś mi ogarnął jakąś miejscówę do spania, bo nie miałem co robić w weekend to by się wpadło zobaczyć Waszą scenę Tam mnie jeszcze nie było
kupiłbys kombi to bys sie nie martwilTobą żebyś mi ogarnął jakąś miejscówę do spania,
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Trewor87, nie startowalem, ale mile panie roznosily wlepki dla wystawców wiec przygarnalem i przykleilem, bo bardzo mi sie podoba forma Wojny, ale w tym sezonie za pozno sie obudzilem. Uderze w przyszlym, jak juz bedzie powietrze na pokladzie
truckman, no ja jak sie napatrzylem na Bore przez weekend to pomyslalem, ze fajnie by bylo miec borowika a nie Varianta hehe bo ta Jackowa czarnula robi wrazenie
truckman, no ja jak sie napatrzylem na Bore przez weekend to pomyslalem, ze fajnie by bylo miec borowika a nie Varianta hehe bo ta Jackowa czarnula robi wrazenie
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
showtime, robi bo jest czarna, ot caly problem.
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
showtime,
Skoro tak ci sie podoba Bora to nie ma nic prostszego jak zrobic BF
Skoro tak ci sie podoba Bora to nie ma nic prostszego jak zrobic BF
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
BBI Squad
bocian19, tylko po co skoro mozna kupic bore w kombi
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40
DLA ZABAWYtruckman pisze:bocian19, tylko po co skoro mozna kupic bore w kombi
..też mogłem składać Borę a wolałem zabawę z Golfem - co to za sztuka kupić gotowe
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
Dokladnie, bo chyba o to w tym chodziŻuReK pisze:DLA ZABAWY
..też mogłem składać Borę a wolałem zabawę z Golfem - co to za sztuka kupić gotowe
Fakt ze bora w kombi juz jest i moze to nie bedzie robic takiego szalu jak mk3 variant z vento front ale to juz bedzie satysfakcja dla samego wlasciciela...
Moj mk3 VARIA(N)T
BBI Squad
BBI Squad
Ta niech zrobi front Bory, siedzenia od R32,deska z R32, swap silnika na ARL i podciągnie go do 200KM, posadzi na Air, troszkę wypcha nadkola by koło miało gdzie się schować itd. itd.
Front Bory- nudny pomysł bo szału w Kombi nie robi(bo jest w serii)) ale cała reszta by była zapewne fajna i wychodząca na +
Front Bory- nudny pomysł bo szału w Kombi nie robi(bo jest w serii)) ale cała reszta by była zapewne fajna i wychodząca na +
Re: MK4 Variant 1,9 TDI by Show - 1 str. PORSCHE 8,5J 205/40
Nie widzę żadnego problemu - wszystko do zrealizowania w 2-3 sezonyMizzrim pisze:Ta niech zrobi front Bory, siedzenia od R32,deska z R32, swap silnika na ARL i podciągnie go do 200KM, posadzi na Air, troszkę wypcha nadkola by koło miało gdzie się schować itd. itd.
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
Pierwotnie miało być kombi, ale Bartus nie chciał mi sprzedać W sedanie też się da spać - Konigi zaskakująco dobrze się sprawdzają do spania Ale jak bym miał potem wracać tyle km na gwincie to wolałbym jednak się porządnie przed tym rozprostowaćtruckman pisze:kupiłbys kombi to bys sie nie martwil
Rozwiń myśl Czemu nie startowałeś? Poziom był wysoki? Czy może wstydzisz sie mówić do mikrofonu?showtime pisze:Trewor87, nie startowalem, ale mile panie roznosily wlepki dla wystawców wiec przygarnalem i przykleilem, bo bardzo mi sie podoba forma Wojny, ale w tym sezonie za pozno sie obudzilem. Uderze w przyszlym, jak juz bedzie powietrze na pokladzie
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Trewor87, z mikrofonem nie mam problemow bo jestem dziennikarzem a nie startowalem bo... sam nie wiem. Po prostu za pozno sie ocknąłem, ale w przyszlym roku chetnie sie za wojne wezme. Poza tym u nas nadal rządzą szpachlowozy - ludzie łazili i gadali, ze slabo stuningowane golfy (a pojechalismy naprawde w mocnym skladzie na Tuning Show) wiec po co rozmawiac z pospólstwem ktore nie czai OEM+, a kreca ich fluorescencyjne neony i zielone lakiery
Co do Bory to prosze o EOT jest Golf i bedzie Golf, a z czasem psst psst Golf
Wiecej fotek:
http://www.mk4variant.com/fotorelacja-z ... -krakowie/" onclick="window.open(this.href);return false;
Co do Bory to prosze o EOT jest Golf i bedzie Golf, a z czasem psst psst Golf
Wiecej fotek:
http://www.mk4variant.com/fotorelacja-z ... -krakowie/" onclick="window.open(this.href);return false;
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- inż. Mk2_marcin
- Golfista