prawie jak air rideozz pisze:tzw. przenośna gleba
MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- grzes283
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Komfort, przy 18 choćby i na zwykłym zawieszeniu to już go nie ma
Najważniejsze jest koło dla komfortu, bardziej niż zawieszenie. Ja u siebie na 17 i samych springach -35 w sedanie nie miałem już komfortu. Na stalowych 15 jeszcze jakos dawalo rade. Teraz na gwincie, przód narazie na pól skręcony i tył na maxa w górze przy 15'' jeździ sie całkiem spoko, tylko sztywno jest
Ale tak jak piszesz, trzeba starac sie pogodzic komfort z wyglądem. Choć i tak nic nie wygląda piękniej niż auto na maxymalnej glebie
PozdraVWiam
Najważniejsze jest koło dla komfortu, bardziej niż zawieszenie. Ja u siebie na 17 i samych springach -35 w sedanie nie miałem już komfortu. Na stalowych 15 jeszcze jakos dawalo rade. Teraz na gwincie, przód narazie na pól skręcony i tył na maxa w górze przy 15'' jeździ sie całkiem spoko, tylko sztywno jest
Ale tak jak piszesz, trzeba starac sie pogodzic komfort z wyglądem. Choć i tak nic nie wygląda piękniej niż auto na maxymalnej glebie
PozdraVWiam
Mein VW
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe6433baf848b2ee.html][img]http://images46.fotosik.pl/315/fe6433baf848b2ee.jpg[/img][/url]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=233943
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe6433baf848b2ee.html][img]http://images46.fotosik.pl/315/fe6433baf848b2ee.jpg[/img][/url]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=233943
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
Dlatego nie poloze mojego na glebe bo gdyby mi przyszlo na glebie parkowac w takich miejscach jakich parkuje to dokladki zerwane i misa wycharatanashowtime pisze:Panowie to jest auto rodzinne a nie supersport. To ma byc ładne, wyjątkowe ale i komfortowe. Sprezyny są ok, przy 3 osobach z tyłu wiekszej gleby nie trzeba. Poza tym mieszkamy w Polsce a nie w Niemczech, tutaj nawet te 35 mm sie czuje na kregoslupie i zębach
Ale dla Was ciągle mało
Fajna vlepa bede musial zobaczyc to na zywo jak dojde do siebie
Ostatnio zmieniony sob lis 21, 2009 13:01 przez Golf_Ekipa, łącznie zmieniany 2 razy.
VW GOLF MK IV
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Daniel87, kasy poszło mnóstwo, ale coś za coś. Autko ze zwykłej serii stało się wyjątkowe i zauważalne
Sesja jesienna z nowymi dokładkami w kolorze
Jest miazga
Sesja jesienna z nowymi dokładkami w kolorze
Jest miazga
Ostatnio zmieniony ndz lis 22, 2009 15:13 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tradycyjnie dzwon matką modów, ale to juz dawno było... w lipcu od tego czasu tez juz duzo sie zmienilo... czekam na wyplate i modzenia ciąg dalszy
Ostatnio zmieniony ndz lis 22, 2009 16:11 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Miał być koniec sezonu, ale modzenie to choroba nie do wyleczenia a na dodatek ciągle trafiają sie jakies okazje nie do przepuszczenia i to z głupa przychodzą te okazje... i trzeba ruszyć z sakiewki
Zmieniłem oświetlenie wnętrza ze zwykłych żarówek na białe ledy... wygląda to o wiele przyjemniej niż to żółte światło
Przy okazji wizyty w Konradzikowym garażu złowiłem jeszcze jednego fanta do mojego Varianta taką błyskotkę aluminiową od R-ki
Skoro samemu nie można ustrzelić używki na Allegro, to KonradzikIV, wielki łowca fantów z kopalni skarbów Allegro podzielił się ze mną swoimi zapasami
Jest moc !
Zmieniłem oświetlenie wnętrza ze zwykłych żarówek na białe ledy... wygląda to o wiele przyjemniej niż to żółte światło
Przy okazji wizyty w Konradzikowym garażu złowiłem jeszcze jednego fanta do mojego Varianta taką błyskotkę aluminiową od R-ki
Skoro samemu nie można ustrzelić używki na Allegro, to KonradzikIV, wielki łowca fantów z kopalni skarbów Allegro podzielił się ze mną swoimi zapasami
Jest moc !
Ostatnio zmieniony pt lis 27, 2009 11:25 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Według mnie są troche mocniejsze w nocy, ale tutaj chodzi glownie o kolor światła... białe jest ładniejsze. Spróbuj.
www.led-labs.pl
Mnie komplet kosztował około 45 zł na całą podsufitkę
A teraz właśnie maluje osłonę silnika
www.led-labs.pl
Mnie komplet kosztował około 45 zł na całą podsufitkę
A teraz właśnie maluje osłonę silnika
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---