MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
Dzięki, wystarczył by mi tylko opis kostek i przeróbka kanapy widzę że nie ma problemu, tylko zmienić kostkę. Z tylną kanapą też zbyt wiele rzeźby nie ma. Myślałem że trzeba coś przerabiać z mocowaniem, ale jak spokojnie można poprzekładać bebechy to git. Można ze spokojem szukać foteli z leona. Chociaż ja najbardziej bym chciał niebieskie kubełki z golfa.
Co do grzanych stołków w FAQu jest szczegółowy opis.
Co do grzanych stołków w FAQu jest szczegółowy opis.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tak Greg, trzeba bylo przerabiac kostki do poduch ale to bylo banalnegreg pisze:może być problem - fotele z rocznika 1998-99 mają inną kostkę niż fotele 2001 i młodszeKarpik pisze:showtime, to mówisz, że z kostkami nie ma problemu.
---
Dzień wczorajszy przyniósł w końcu zamontowany tempomat. Zrobiłem go na oryginalnej manetce (kupilem używaną) i na nieoryginalnym kablu z Alledrogo za 44 zł Wszystko działa pięknie... kostka z nieoryginalnej wiazki pasowala elegancko, choc balem sie o to czy podejdzie bez problemu. Teraz w końcu mozna sie wyluzowac na autostradzie!
(dzieki tato za pomoc w montażu)
Jako ze swego czasu spalil mi sie silownik od otwierania tylnej klapy, to dodatkowo pod wolny kanał z alarmu zamontowałem nieoryginalny silniczek i teraz moge otwierac klape z pilota
Takie oto małe mody przyniosl nam czwartek i piatek
Ostatnio zmieniony pt wrz 04, 2009 21:01 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Taki malutki upload fotek wnętrza po modach w lepszej jakości niż wyżej:
Na początek foteliki z Leona Top Sport:
Tempomat, z którego cieszę się ostatnio najbardziej, bo już się przydał:
Kolejne spojrzenie na odmłodzoną konsolę:
I na ulubioną nawigację... wg. mnie nawet TomTom tak nie prowadzi:
I rzut oka na całokształt Variata... nie wiem czemu wiele ludzi mówi do mnie: ładnego masz tego Passata
Na początek foteliki z Leona Top Sport:
Tempomat, z którego cieszę się ostatnio najbardziej, bo już się przydał:
Kolejne spojrzenie na odmłodzoną konsolę:
I na ulubioną nawigację... wg. mnie nawet TomTom tak nie prowadzi:
I rzut oka na całokształt Variata... nie wiem czemu wiele ludzi mówi do mnie: ładnego masz tego Passata
Ostatnio zmieniony wt wrz 08, 2009 10:21 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Karpik, montaż tempomatu to jakies 1,5 godziny potrzeba wiązke tempomatu (moze byc nie oryginalna jest tansza) i manetkę najlepiej oryginalną używkę.
Dodatkowo kabelek i VAG do odblokowania robota to sama przyjemnosc
Dodatkowo kabelek i VAG do odblokowania robota to sama przyjemnosc
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wycieraczke zaslepilem zaślepką z allegro za chyba 16 zł, ale nie bylem zadowolony bo byla kiepsko pomalowana. Musialem ją sam wyszlifowac i wymalowac. Teraz wyglada ok.aadasiek pisze:czesc kolego
golfina na 5 z plusem
powiedz mi czym zaślepiłeś tylną wycieraczkę sam chcę to zrobić tylko szukam zaślepki
a i czy tam multi kierownica działa pod navi?
powodzenia w dalszych modach
Co do kierownicy to nadal jest nie podłączona bo nie mam sterownika narazie, ktory sporo kosztuje...
Bylem tez dzisiaj w warsztacie bo zaczelo mi szarpać kierownicą przy hamowaniu i do wymiany mam koncowke drazka. Kupilem juz caly komplet: drazek i koncowka TRW
Tylko TRW albo Lemforder sie liczy
Ostatnio zmieniony czw wrz 10, 2009 10:31 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Golf_Ekipa, co tu duzo mowic, autko myte po 2, 3 razy na tydzien wychuchane, zakaz jedzenia w srodku i wchodzenia z brudnymi butami
Kto sie nie stosuje do moich zasad konczy podroz szybciutko...
Po prostu czlowiek pracuje, wklada kase i dba nie po to, zeby ktos mu to niszczyl i demolowal
Niby auto sluzy do jezdzenia, ale Wolfik to dla mnie nie tylko autko, a pasja.
A co do spalania, to z ręką na sercu nigdy nie zjadł wiecej niz te 7,5 litra (w zimie). W lecie nigdy nie wezmie wiecej niz 6,8
Kto sie nie stosuje do moich zasad konczy podroz szybciutko...
Po prostu czlowiek pracuje, wklada kase i dba nie po to, zeby ktos mu to niszczyl i demolowal
Niby auto sluzy do jezdzenia, ale Wolfik to dla mnie nie tylko autko, a pasja.
A co do spalania, to z ręką na sercu nigdy nie zjadł wiecej niz te 7,5 litra (w zimie). W lecie nigdy nie wezmie wiecej niz 6,8
Ostatnio zmieniony pn wrz 21, 2009 21:21 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
Wiadomo do mnie ogolnie nawet z zasady nie ma wstepu dla wiecej niz 2 pasazerow
Chyba ze rodzinka jedzie to wiadomo ...
Tez myje czesto raz na tydzien tak optymalnie ale coraz bardziej mi sie nie chce po tym jak w lecie po myciu lalo za 3 godziny
Ale nie masz tak zle bo na srebrnym drobny brud malo widac
U mnie benzyny bral 6.4 l/100km w miescie ale to EKO jazda byla
Chyba ze rodzinka jedzie to wiadomo ...
Tez myje czesto raz na tydzien tak optymalnie ale coraz bardziej mi sie nie chce po tym jak w lecie po myciu lalo za 3 godziny
Ale nie masz tak zle bo na srebrnym drobny brud malo widac
U mnie benzyny bral 6.4 l/100km w miescie ale to EKO jazda byla
VW GOLF MK IV
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To prawda, srebrny sie dlugo brudzi lubie ten kolor, choc zawsze marzyl mi sie czarny Variant lub Bora Variant w Highline na 18"
Ale coz, jezdzac po Krakowie zapomnialem juz o 18"
Denerwuje mnie natomiast to czarne wnetrze, bo widac na fotelu kazdy wlos, na desce kazdy kurz... ach, deche wycieram raz dziennie
Ale coz, jezdzac po Krakowie zapomnialem juz o 18"
Denerwuje mnie natomiast to czarne wnetrze, bo widac na fotelu kazdy wlos, na desce kazdy kurz... ach, deche wycieram raz dziennie
Ostatnio zmieniony pn wrz 21, 2009 21:38 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA