VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
kuuutwa coś Ty tam za prostate wstawił weź to dotnij bo jak nie to ja to zrobie, juz mam w tym doświadczenie na światłach ludzie Ci do niej nie dobijają ?
dobry pomysł, pasuje, tylko wypolerować w skrócić
dobry pomysł, pasuje, tylko wypolerować w skrócić
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
a jaki wypucowany do zdjęć
rozwaliło mnie tokonrad141 pisze:" Na początku był Chaos.. "
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- zeton
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to jest najlepsze ze na początku kompletna bieda a teraz golfik na skale światową odważyłbym się powiedziećPOOREK pisze:rozwaliło mnie to
P.S generalnie dawno nie zaglądałem ale widzę ze troszku się pozmieniało ale co do tego końcowego to tak jak kolega mcsym napisał a tak poza tym moje zdanie już znasz na temat twojej fury PozdraVWiam
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
becior pisze:Dobry wydech
dokładnie, właśnie do wypełnienia całości brakowało mu tylko tej kultowej końcówki zrobionej z rury od wody :green_fuck:
Nie no, ale na powaznie to cytując ten chaos to chodziło ze z takiej czystej serii zrobiłeś takiego giganta a co do wydechu to chyba tam tylko by pasowała taka końcówka jak w gti 2 rurki troche w dół.. (choć u mnie w szkole woźny ma taka w czerwonym 1.4 ) ale jak widać właściciel ma wene co do wydechu.. wiec nie ma sie co obawiać
pozdr
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
-
- Ma gadane
Piękna jest ta twoja srebrna strzała A bagażnik z owiewką idealnie tu wyglądają
Owiewka nie tylko pasuje do mk3, ale i pięknie wygląda na mk1 Z tego co słyszałęm trudno z jej dostępnością
pozdrawiam
Owiewka nie tylko pasuje do mk3, ale i pięknie wygląda na mk1 Z tego co słyszałęm trudno z jej dostępnością
pozdrawiam
Moje cabrio: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2090034#2090034
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
siVWy, ale pomagasz mi to przerzucić :green_fuck:
mcsym, ty ty czekaj jak cie dźgnie ta lufa sie zdziwisz jest to wydech od dużego fiata wiec ciety napewno nie bedzie conajwyzej sie go schowa bardziej badz spokojny mnie tam pasuje zobaczysz na zywo dopiero pomarudzisz
dziku89, dzięki dozobaczenia
mi rownież bedzie miło ok bierz lampy ja wezme klape zderzak kola i silnik i będziemy kwitaFredi88 pisze:no to milo, naprawde bo jest co ogladac, przy okazji chetnie pogadam i poznam wlasciciela a te lampy z tylu to ci ukradne :green_fuck:
mcsym, ty ty czekaj jak cie dźgnie ta lufa sie zdziwisz jest to wydech od dużego fiata wiec ciety napewno nie bedzie conajwyzej sie go schowa bardziej badz spokojny mnie tam pasuje zobaczysz na zywo dopiero pomarudzisz
no a jak że inaczej chociaz do zdjec moze ladnie wyglądaca jaki wypucowany do zdjęć
do odważnych swiat należy oj znam znam dzięki panie i juz sie na ten rok nic nie zmieni w auciezeton pisze:to jest najlepsze ze na początku kompletna bieda a teraz golfik na skale światową odważyłbym się powiedzieć
becior, raczej wygląda tak jak mcsym, napisałbecior pisze:Dobry wydech, wygląda tak dyskretnie nietuzinkowooo
zamilcz aleś mi zdjecie przywołał z tym chaosem i wiem oco chodziło dwururek nie bedzie tutaj zostaje ta lufa albo bedzie wiekszakonrad141 pisze:dokładnie, właśnie do wypełnienia całości brakowało mu tylko tej kultowej końcówki zrobionej z rury od wody :green_fuck:
idgray, w polszy sie udało troche sie jej naszukałem a ostatecznie straciłem jeden dzien przed komputerem ponad 30 telefonow maili i sie udało przynajmniej nie musze sciągac z usaidgray pisze:a gdzie dostałeś tą owiewkę na bagażnik ?
dziku89, dzięki dozobaczenia
dzięki pasuje pasuje na vento na mk2 na jettcie na mk1 tymbardziej na caddy nie widzialem wiec dzięki za info juz wiem o 3ciej w polsce i jest tak jak mowisz nabyc w polsce jako nową jak mnie sie udalo chyba graniczy juz z cudem bo 2 lata temu wycofane z produkcji zostaje rynek wtórny gdzie i to jest rowniez cięzkieBLACK-CABRIO pisze:Piękna jest ta twoja srebrna strzała A bagażnik z owiewką idealnie tu wyglądają
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt: