VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
NerVouS18, dzięki to smialo obnizać obnizać swojego
..:VoyteQ:.., tak to czasem bywa ale dzieki za zainteresowanie napewno uda sie znalesc takową w swoim czasie
Mack III, dzieki mnie sie nie udalo tego znalesc
mcsym, tak jak ci krzyczalem przez okno nienawidze cie za to :green_fuck: jechalismy takim tempem ze musiales to uslyszec mowiąc ci ze nie jedzmy tam to ty swoje a ja dalem sie przekonac dobrze ze udalo sie uciec na Żagań nie zapomne ci tego
*Bania*, to jak by była czesc autostrady ograniczenia prędkosci tam byly do 90 a mnie sie wskazówka od prędkosci nie podnosiła szkoda auta bylo ubaw to mielli ci co nas mijali na cb i ci co sie zrownywali chcac sie scigac
drogi w polsce wszędzie takie same
zeton, oby to bylo moje pierwsze i ostatnie spotkanie z tego typu dlugim odcinkiem drogi co do auta to poluzowaly sie klocki hamulcowe i teraz sie kelpią podczas jazdy trzeba to poprawic
znowu sie rozpisalem a z nieciekawych rzeczy moja zlota rączka wgniotla drzwi wiec i to trzeba bedzie mozliwie szybko naprawic w najblizszym czasie kolejne zmiany pozdrawiam
..:VoyteQ:.., tak to czasem bywa ale dzieki za zainteresowanie napewno uda sie znalesc takową w swoim czasie
Mack III, dzieki mnie sie nie udalo tego znalesc
uporalem sie tak ze musze je sciągnąć i zmontowac ponownie prosto ale wszystkie informacje od ciebie sie przydaly bagażnik jak kazdy innyherbiasty pisze:Niiieeee nooo, Pięęęęknie :)
Widze ze z progami sie uporales
dokladnie i to mnie sklonilo ku temu by zostaly dorzucę zdjęcie radia do kompletu_asmo_ pisze:Takie glosniki musza w tym aucie byc, bo nie wiem czy wiecie, ale jednosta audio jest w tym golfie wyjatkowo hajendowa, audiofilska wrecz, jest to radio malo znanej firmy SCANIA, kto sie zna, to wie, ze to najwyzsza polka
mcsym, tak jak ci krzyczalem przez okno nienawidze cie za to :green_fuck: jechalismy takim tempem ze musiales to uslyszec mowiąc ci ze nie jedzmy tam to ty swoje a ja dalem sie przekonac dobrze ze udalo sie uciec na Żagań nie zapomne ci tego
*Bania*, to jak by była czesc autostrady ograniczenia prędkosci tam byly do 90 a mnie sie wskazówka od prędkosci nie podnosiła szkoda auta bylo ubaw to mielli ci co nas mijali na cb i ci co sie zrownywali chcac sie scigac
drogi w polsce wszędzie takie same
dzięki co do owiewki to nie było łatwo ją znaleść ale po poszukiwaniach udalo sie nabyc nówke sztuke chyba ostatnią w pl po lepszych pieniądzach niz sciąganie do PLmanek271 pisze:Fajna furka robiona z glowa,powodzonka w dalszym modzeniu,pozdrawiam
vwosiu napisał/a:
+ nowe coś rodem z USA
Brachu wyrwac taki rarytas,chyba masz uklady z kims waznym
zeton, oby to bylo moje pierwsze i ostatnie spotkanie z tego typu dlugim odcinkiem drogi co do auta to poluzowaly sie klocki hamulcowe i teraz sie kelpią podczas jazdy trzeba to poprawic
ale po tym sie nie dalo szybko jechac zresztą widac i nie tylko mcsym wybrał tę droge za powrotną pozdro cielusFredi88 pisze:zeby takie drogi u mnie byly to bylbym szczesliwy powaznie mowie... kto nie wierzy zapraszam do mnie do miasta na przejazdzke
za niedlugo moze uda sie nakręcic cos lepszego wszystko w swoim czasiie na filmie jakos tez mi sie bardziej podoba dziękiFredi88 pisze:o do auta fajnie w jezdzie wyglada zwlaszcza od przodu jak lize glebe brzuszkiem
znowu sie rozpisalem a z nieciekawych rzeczy moja zlota rączka wgniotla drzwi wiec i to trzeba bedzie mozliwie szybko naprawic w najblizszym czasie kolejne zmiany pozdrawiam
vwosiu, moze zdradzisz mi tajemnice odnosnie swoich stalowek bo widzialem na ossach ze nie masz odwaznikow na stalowkach czyzby byly tak dobrze zrobione ze nie tzreba ich czy moze masz je jakos inaczej zamontowane bo ja u siebie mam normalnie na zewnatrz ale nie bardzo mi sie to podoba
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mcsym, dobre sie jechalo
Gebels, us graty sie beda zbierac jeszcze nie czas by zakladac pasuje mi tak jak jest a reszta twoja to brednie :green_fuck:
wandal, tak jak *Bania*, i Gebels, ci napisali przy pierwszym montazu byly zakladane normalne do stalowek odwazniki po polakierowaniu na nowo na wulkanizacji powiedzialem ze chce klejone oni ze sie nie da a ja ze klient nasz pan i sie dalo :green_fuck: jeszcze nie odpadly
dejman, dzięki co do kół plan był na takie i ten sezon tak auto przejexdzi kolejne czekają na przyszly sezon co do rs bedzie przymiarka i inne jakie to z czasem sie pokaze a poxniej przemysli ja rowniez witam ori żółto halogenowca
Gebels, us graty sie beda zbierac jeszcze nie czas by zakladac pasuje mi tak jak jest a reszta twoja to brednie :green_fuck:
wandal, tak jak *Bania*, i Gebels, ci napisali przy pierwszym montazu byly zakladane normalne do stalowek odwazniki po polakierowaniu na nowo na wulkanizacji powiedzialem ze chce klejone oni ze sie nie da a ja ze klient nasz pan i sie dalo :green_fuck: jeszcze nie odpadly
dejman, dzięki co do kół plan był na takie i ten sezon tak auto przejexdzi kolejne czekają na przyszly sezon co do rs bedzie przymiarka i inne jakie to z czasem sie pokaze a poxniej przemysli ja rowniez witam ori żółto halogenowca