ty to sie tam znasz,pozatym w tym roku juz i tak ich nie zmieni wiec uspokuj sieaurel pisze:tylko nie BBSy błagam i nie porsche mam juz dość tych felg na ten rok
[Corrado] Tdi 1.9 ARL by Fido_dido
Moderator: G0 Karcio
- hx_malbork
- TdiGangsters
- Kontakt:
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
strzelił mi przed wizyta u lakiernika ten wymiennik ciepła i cały układ chodzący wymieszał się z olejem
2 dni grzaliśmy go i płukaliśmy woda nic olej nie chciał się wypłukać
dzwoniliśmy po wszystkich mechanikach u mnie na wsi żeby dali jakiś pomysł jak ten olej rozpuścić
mówili ludwikiem albo octem jak mówili tak żeśmy zrobili jednak ani ludwik ani ocet nie pomógł przepłukać układu ten motul dramat
zdecydowaliśmy się na radykalne rozwianie i przepluklismy go benzyna olej pieknie cały wyleciał
potem kilku krotne płukanie po benzynie i wszystko ładnie pięknie
tylko mielismy wrazenie ze uklad chlodenia nie jest wydajny jak by gdzieś jeszcze mógł być zapchany czy przy pompie wodnej czy w głowicy
a dzis kiedy miałem go zabrać do domu niechał wogole zapalić a jak zapalił to chwile pochodzi i gasł
co za złom
a wczoraj wszyastko w normie
niewiem czy nie bede musiał tego silnika rozbierać na płukanie
bo cos go ewidentnie boli
Ostatnio zmieniony śr gru 24, 2008 13:48 przez Fido_dido, łącznie zmieniany 1 raz.
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzięki Gobo miałeś racje odpalił złom jeden
Opalił zabrałem go już do garażu
ale cos nachrzanione w kablach i jedzie jak sdi no i cieknie mu z baku pewnie sie wstydzi ze jest biało dupcem
kilka fotek
Opalił zabrałem go już do garażu
ale cos nachrzanione w kablach i jedzie jak sdi no i cieknie mu z baku pewnie sie wstydzi ze jest biało dupcem
kilka fotek
Ostatnio zmieniony sob gru 27, 2008 13:46 przez Fido_dido, łącznie zmieniany 1 raz.
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]