MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
no widze golfik juz zaczyna jeździc jak nalezy, to lubię Ja dzis poskladalem swojego trupa w koncu po tygodniu walki K04 siedza na swoim miejscu....nawet z ciekawosci tez zapialem dzis gtecha i bez zadnego remapu wyszlo mi 4.60 i 13,10....Mysle ze chyba na ryki sie nie wyrobie z wystrojonym autem....ale do Siedlec mam niedaleko wiec moze jakis spocik niebawem
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2009 01:13 przez aw69, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
- LeszekMK2
- Mały gagatek
- Kontakt:
gdzies tam czytalem ze skillowales audi RS6 i dobrze napisales ze kierowca był do bani bo gdyby nie byl nie mial bys szans choc auto cieszże itp
ale odnosnie twojego auta widac ze ma sie kase to sie wrzuca graty do auta jak to robia bogate dzieciaki z wawy
ogolnie podoba mi sie ta IV tylko szkoda ze to nie jest moja ulubiona R32
ale odnosnie twojego auta widac ze ma sie kase to sie wrzuca graty do auta jak to robia bogate dzieciaki z wawy
ogolnie podoba mi sie ta IV tylko szkoda ze to nie jest moja ulubiona R32
[b][url=http://www.youtube.com/user/LeszekMK81]Filmy - LeszekMK81[/url][/b]
Tydzień po jest ćwiartka na bemowieaw69 pisze:..Mysle ze chyba na ryki sie nie wyrobie z wystrojonym autem
Nie mam nic przeciwkoaw69 pisze:ale do Siedlec mam niedaleko wiec moze jakis spocik niebawem
ja nigdzie nie pisałem że kierowca był do bani..Dlaczego niby miał bym nie mieć szans z RS6 które jest o pół tony cięższe? Audi jest znajomego który ma je od dawna i je ogarnia a z resztą jak niby można nie ogarniać automatu?Przecież wystarczy wcisnąć gaz do końca i trzymać kierownicę więc co tu można nie ogarniać?LeszekMK2 pisze:gdzies tam czytalem ze skillowales audi RS6 i dobrze napisales ze kierowca był do bani bo gdyby nie byl nie mial bys szans choc auto cieszże itp
Ja nie jestem bogatym dzieciakiem z wawy i nie mam bogatych rodziców.Na samochód i na wszystkie rzeczy które zostały w nim zrobione zapracowałem sam pracując kilkanaście godzin dziennie często 7 dni w tygodniu.LeszekMK2 pisze:ale odnosnie twojego auta widac ze ma sie kase to sie wrzuca graty do auta jak to robia bogate dzieciaki z wawy
Nie wiele się różni od R32 i tak 10 razy bym wolał swojego golfa od R32.LeszekMK2 pisze:ogolnie podoba mi sie ta IV tylko szkoda ze to nie jest moja ulubiona R32
www.proturbo.com.pl
- LeszekMK2
- Mały gagatek
- Kontakt:
daniel1d, troszke mnie zle zrozumiałeś odnosnie tych bogatych dzieciaków z wawy mi chodzilo o to iz oni tak robia
kazdy woli to czym jeździ do puki nie wsiadzie do czegoś lepszego np R32
i bardzo mnie ciekawi ile on ma do 100km/h a ile ma na 1/4 mili
kazdy woli to czym jeździ do puki nie wsiadzie do czegoś lepszego np R32
i bardzo mnie ciekawi ile on ma do 100km/h a ile ma na 1/4 mili
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2009 11:10 przez LeszekMK2, łącznie zmieniany 1 raz.
[b][url=http://www.youtube.com/user/LeszekMK81]Filmy - LeszekMK81[/url][/b]
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Czego to sie nie robi żeby mieć to co sie chcedaniel1d pisze:Na samochód i na wszystkie rzeczy które zostały w nim zrobione zapracowałem sam pracując kilkanaście godzin dziennie
A r32 to bez rewelacji mysla tylko troszke wiecej koni ma niż 2.8
W przyszlym sezonie masz zamiar postartowac na 1/4 w Kamieniu Slaskim i innych takich imprezach ?
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2009 11:15 przez GesioGTi, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://img535.imageshack.us/i/garfield2s.gif/][img]http://img535.imageshack.us/img535/885/garfield2s.gif[/img][/url]
Ale co Twoim zdaniem jest lepszego w R32 niż w moim golfie..LeszekMK2 pisze:kazdy woli to czym jeździ do puki nie wsiadzie do czegoś lepszego np R32
Miałem raz w życiu przyjemność jeździć R32 MKIV wtedy przyśpieszenie i inne rzeczy zrobiło na mnie wrażenie ale dziś już by tak nie było.
chodzi Ci o przyśpieszenie R32?i bardzo mnie ciekawi ile on ma do 100km/h a ile ma na 1/4 mili
Mam zamiar w tym jeszcze na dwóch imprezach..A w przyszły też ale tylko w tych w okolicy.GesioGTi pisze:W przyszlym sezonie masz zamiar postartowac na 1/4 w Kamieniu Slaskim i innych takich imprezach ?
www.proturbo.com.pl
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
A co to za wyznacznik mocy R32 ?? To auto w serii to kibel na maksa i wogole nie jedzie podobnie jak 2,8 i kazdy kto orientuje sie w temacie doskonale o tym wie . Powiem nawet wiecej AUQ czy AUM , AJQ itp na delikatnym programie obskakuja seryjnego r32 bez problemu - SERYJNE R32 OPROCZ LADNEGO WYGLADU TO KIBEL - pali 16-18L po miescie i nie jedzie , wiem bo mielismy takiego kibla
ps jedyny alternatywa to r32 plus turbo lub bi turbo -zmienia calkowicie postac rzecz
ps jedyny alternatywa to r32 plus turbo lub bi turbo -zmienia calkowicie postac rzecz
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm