MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
a ja bym proponował tylko kolanka od FMIC pomalować bo moze one troche jakos dziwnie wyglądają a IC bym zostawić taki jak jest
Ostatnio zmieniony pt lip 10, 2009 11:17 przez konrad141, łącznie zmieniany 1 raz.
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ori xenon pięknie się prezentuje, jeszcze dokładka od cupry i moze troche nizej go ??
no i na dupke siadłyby lampki usa i wyciaraczka z mk5 kiedy zakładasz ten zderzak tył ?
no i na dupke siadłyby lampki usa i wyciaraczka z mk5 kiedy zakładasz ten zderzak tył ?
Ostatnio zmieniony pt lip 10, 2009 11:21 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
Jednak cały czarny i do czarnego auta też ładnie pasujeKonradzikIV pisze:ori xenon pięknie się prezentuje,
A co to za dokładka?Jeszcze się ją pod przedni zderzak do tej obecnej wsadza?KonradzikIV pisze:jeszcze dokładka od cupry
Będzie niżej ale najpierw inne rzeczy trzeba porobić.Gwint już czeka w garażu od paru miesięcy.KonradzikIV pisze:i moze troche nizej go ??
Bardziej bym chyba wolał całe czerwone.KonradzikIV pisze:no i na dupke siadłyby lampki usa
tego patentu nie widziałem.ładnie to wygląda?Jest to plug&play?KonradzikIV pisze:i wyciaraczka z mk5
Jak dobrze pójdzie to może w przyszłym tygodniu.KonradzikIV pisze:kiedy zakładasz ten zderzak tył ?
www.proturbo.com.pl
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tego patentu nie widziałem.ładnie to wygląda?Jest to plug&play?
Bardziej bym chyba wolał całe czerwone.
wycieraczka jest p&p kupujesz w aso od mk5 ramie pióro i zaślepke spryskiwacza ok 100zł za całość
daniel1d pisze:A co to za dokładka?Jeszcze się ją pod przedni zderzak do tej obecnej wsadza?
wg mnie jest kozacka chociaż kiedyś mi się nie podobała, w aso cena od 200zł po zniżkach
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: