Qrwa mać, nie ma czasu na nic, ciągle tylko do roboty i odsypianie po nieprzespanych nocachBialyUst pisze:Haloo Cos Sie Dzieje Czy Ciągle Ciężko Charujesz Dla Państwa
GTI Edition by Zybi236
Moderator: G0 Karcio
Re: GTI Edition by Zybi236
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
współczuje ci tych nocek.ale ja tez od 7:30 do 15:30 w robocie potem szybko do domu jakiś obiad a nieraz nie jem i do garażu składać fure i wracam właśnie tak 22 ale damy rade ZbychuZybi236 pisze:Qrwa mać, nie ma czasu na nic, ciągle tylko do roboty i odsypianie po nieprzespanych nocach
GTI Edition by Zybi236
h.. nie spanie po tych nockach Zibi a u mnie jeszcze sraczka z tymi szyszkami co na nieszczęście mieszkają na podległym do mojej fabrykiZybi236 pisze:Qrwa mać, nie ma czasu na nic, ciągle tylko do roboty i odsypianie po nieprzespanych nocach
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
chyba nie wiesz co z czym równasz ale to temat zybutka więc dam spokójBialyUst pisze:współczuje ci tych nocek.ale ja tez od 7:30 do 15:30 w robocie potem szybko do domu jakiś obiad a nieraz nie jem i do garażu
GTI Edition by Zybi236
niebieski91, ale spokojnie kolego bez nerwów jak tu nie miałem zamiaru nikogo wkurzyć ani obrazic
GTI Edition by Zybi236
widze parcia nie masz na sprzedaż, a kolejna aukcja:) niechce cie urazić w żaden sposób i wiem ze autko jest w stanie cycek alemoze lepiej sie ogłosić na ebayu lub mobile co? bo na allegro nieda ci nikt tyle co wołasz jeszcze bez felg sa ładniejsze auta i w dizelku za to cene taka moja sugestia za granica ktoś na pewno je doceni
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
obecny KwiatkoVWóz
- RafaelloW007
- Forum Master
GTI Edition by Zybi236
arturkw, niestety w PL mało jest ludzi ktorzy docenia takie auta, a ten golf jest naprawde cycek, a nawet jesli ktos jest fanatykiem to albo nie ma kasy albo kupi golasa i sam go porobi, niestety takie sa realia
- niebieski91
- SHARIKOWIEC
- Kontakt:
GTI Edition by Zybi236
BialyUst, nie no sory nie o to mi chodziło - to dygresja była a nie wkurzenie
GTI Edition by Zybi236
dlatego ja zrezygnowałem ze sprzedawania swojego... czasem po prostu nie warto
GTI Edition by Zybi236
niebieski91, BialyUst, nie drapać się kocury
arturkw, RafaelloW007, ..:VoyteQ:.., nie mam parcia na sprzedaż, wystawiam tak na pałę nie licząc wcale na chętnego Tak jak pisze Rafał najczęściej ludzie kupują coś do roboty i szykują auto pod siebie
arturkw, RafaelloW007, ..:VoyteQ:.., nie mam parcia na sprzedaż, wystawiam tak na pałę nie licząc wcale na chętnego Tak jak pisze Rafał najczęściej ludzie kupują coś do roboty i szykują auto pod siebie
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
GTI Edition by Zybi236
Zybi236, nikt tu sie nie drapie wiec spoko luz wpadnij na natepny spocik bo dawno cie nie widzieliśmy
Mały wyzdrowiał ??
Mały wyzdrowiał ??
GTI Edition by Zybi236
tak tylko aukcja nie kosztuje 50 gr:)Zybi236 pisze:arturkw, RafaelloW007, ..:VoyteQ:.., nie mam parcia na sprzedaż, wystawiam tak na pałę nie licząc wcale na chętnego
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
GTI Edition by Zybi236
arturkw, jak widać stać mnie na takie fanaberie
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Jak szaleć to szaleć nawet się wystawi pogrubioną i promowanąZybi236 pisze:arturkw, jak widać stać mnie na takie fanaberie
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice