O tak zrób toZybi236 pisze:Na pewno cały czas będę brał pod uwagę wymianę przednich lamp na Hella Projector Black
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Moderator: G0 Karcio
Życzę jak najszybszej realizacji tych planów,będzie MEGANa pewno cały czas będę brał pod uwagę wymianę przednich lamp na Hella Projector Black, może kiedyś uda się wyhaczyć na tyłek Hella Crazy Colours
Nie rób tego, zostań przy tych lampach które masz. Ja bym tylko wymienil kierunki z przodu na pomarańczowe.Zybi236 pisze:Na pewno cały czas będę brał pod uwagę wymianę przednich lamp na Hella Projector Black
To ja mam więcej bo 17 cm ale niżej nie da rady zejść. Może jak skończą remontować drogi w mieście i nie będę musiał jeździć slalomem żeby czegoś nie urwac.Zybi236 pisze:dziś w końcu się schyliłem i zmierzyłem... więc od dolnej lakierowanej części zderzaka mam równo 15cmzanieek pisze: A gdzie pomiar ktorego miałeś dla mnie dokonać?
Przyjmuję to jako komplement... za glebę na 17-stcezanieek pisze: To ja mam więcej bo 17 cm ale niżej nie da rady zejść. Może jak skończą remontować drogi w mieście i nie będę musiał jeździć slalomem żeby czegoś nie urwac.
Oczywiście, że to komplement. Tylko przy moim ustawienu rzadko kiedy w coś przyładuje.Zybi236 pisze:Przyjmuję to jako komplement... za glebę na 17-stce
Nic mi nie mów o drogach W długi weekend zaliczyłem trasę Słupsk- Oleśnica- Wrocław- Słupsk i momentami już qrwa nie widziałem w którą mańkę mam jechać Mistrzostwo świata było w Poznaniu na prawie każdym skrzyżowaniu tak głębokie koleiny od stojących na światłach ciężarówek połączone ze studzienkami głębokimi jak kratery, że ciężko uwierzyć, że żyje się w cywilizowanym kraju
Ja miałem na całej trasie tylko jedną przycierkę ławą o garba wyglądem przypominającego zastygłą falę magmy ale tylko dlatego, że na chwilę oderwałem wzrok od drogi czytając sms'azanieek pisze: Tylko przy moim ustawienu rzadko kiedy w coś przyładuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 10 gości