czerwony to jedyne sluszne rozwiazanie;)noname_conek pisze:] lecz nie mają czerwonej farby i wtedy na czerwień musiałbym malować normalnie w lakierni zwykłą sprężarką i nie wiem teraz co robić :/ prześpię się z tym

Moderator: G0 Karcio
czerwony to jedyne sluszne rozwiazanie;)noname_conek pisze:] lecz nie mają czerwonej farby i wtedy na czerwień musiałbym malować normalnie w lakierni zwykłą sprężarką i nie wiem teraz co robić :/ prześpię się z tym
tylko pamiętaj że są jeszcze inne ważniejsze rzeczy na które musze mieć pieniądze a zarabiam zbyt mało. a To i tak jest mało budżetowy projektMaciek23 pisze:Spieszy Ci sie gdzies?I tak jeszcze z miecha zanim sie kolka zalozoly po tak gruntownej renowacji wiec uzbieraj kase i maluj na czerwono profesjonalnie.
nie, wszystko bedzie na czerwono..:VoyteQ:.. pisze:tylko czy wymalują Ci tak jak na vt?? tj. same ramiona na czerwono, a "otoczka" (jeszcze przed rantem) pójdzie też w polerkę??
No i super, będzie się wyróżniało przynajmniej. A co do sytuacji finansowej, to chyba większość modzących na forum ma niedobory w gotówcenoname_conek pisze:nie, wszystko bedzie na czerwono
Dlaczego?noname_conek pisze:i chyba nie zobaczyszmastercinek pisze:Jak dla mnie bajeczka z tymi kołamiCzegoś takiego jeszcze nie widziałem i myślę, że powinieneś właśnie iść w tą stronę...
bo wyszła straszna lipa
dlatego...becior pisze:Dlaczego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości