GTI WOLFSBURG EDITION O.Z. TURBO by adamgti
Moderator: G0 Karcio
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
felgi malinowe sam powoli zaczynam chorowac na OZety Turbo
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
No powiem że taki GTI jak ten już dawno chodzi mi po głowie. Jak można wiedzieć ile Cię wyniósł?? Golf jak dla mnie marzenie, felgi piękne. Oczywiście dla lepszej prezencji przydała by mu się większa gleba ale i tak wyśmienicie wygląda.
Tylko tak jak mówili koledzy zmień wydech na orginalną dwurórkę, bo nawet podwójny DTM by tu lepiej pasował.
a czepiając się szczegółów: po co Ci dwie anteny???
Ta z błotnika OUT!!!
I najważniejsze Dbaj o niego!!!
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Tylko tak jak mówili koledzy zmień wydech na orginalną dwurórkę, bo nawet podwójny DTM by tu lepiej pasował.
a czepiając się szczegółów: po co Ci dwie anteny???
Ta z błotnika OUT!!!
I najważniejsze Dbaj o niego!!!
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
ta gleba to i mi sen z powiek spędza zbieram hajs na gwinta i bedzie super, a co do anten to tak chyba zrobie ze zostawie tą na dachu ale coś się przybrać nie mogę
Ostatnio zmieniony pt lip 04, 2008 16:02 przez adamgti, łącznie zmieniany 1 raz.
the mechanic
nie powiem bo ładnie zrobiony ale pasowały by mi tu cLeary chyba że ty woLisz seryjne.
Ostatnio zmieniony śr lip 02, 2008 09:46 przez KazikCk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ważne jak mocno bijesz ważne ile ciosów możesz przyjąć i ciągle stać liczy się ile możesz wytrzymać.
Mój mk2 :D
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115016
Mój mk2 :D
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115016
WOLE SERYJNE
Ostatnio zmieniony pt lip 04, 2008 15:55 przez adamgti, łącznie zmieniany 2 razy.
the mechanic
a wiecie że na żywo ten wydech tak nie drażni, na fotkach tylko taki kolosalny a pozatym fajnie buczy i fajnie strzela
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
a czemu od razu nie miałes normalnych tylko próbne, jakies inne obyczaje w Siemiatyczach?adamgti pisze:w końcu mam już nowe tablice , zaraz wstawię jakieś fotki poglądowe
[ Dodano: Pią Lip 04, 2008 8:10 am ]
wydech sam zmieniałem z DTM na tego supersprinta, wg mnie pasuje tam rewelacyjnie lepiej niz oryginał, tym bardziej ze trzeba by dawac z 16VMarszall pisze:Tylko tak jak mówili koledzy zmień wydech na orginalną dwurórkę, bo nawet podwójny DTM by tu lepiej pasował.
[ Dodano: Pią Lip 04, 2008 8:12 am ]
no to juz bedziesz mógł pomarzyc o dobrych osiągach, nie ma to jak sie cofacadamgti pisze:już niedługo będzie nowy oryginalny wydech od dże te i
Borys, to kwestia tylko zamontowania dla własnej orientacji tego wydechu, zobacze co bedzie się działo na oryginalnym,jak będzie dużo zmulał to wyjmę (bo mam bardzo tanio z serwisu więc dlaczego by nie spróbować )
[ Dodano: 04 Lip 2008 08:28 ]
a jak mi się nie spodoba to jeszcze w ten sam dzień go opędzluję, a myślę że chętnych nie zabraknie na oryginał
[ Dodano: 04 Lip 2008 08:28 ]
a jak mi się nie spodoba to jeszcze w ten sam dzień go opędzluję, a myślę że chętnych nie zabraknie na oryginał
Ostatnio zmieniony pt lip 04, 2008 08:28 przez adamgti, łącznie zmieniany 1 raz.
the mechanic
czy ja wiem często seria lepiej chodzi niż niejeden dedykowany, a czy sam wydech końcowy tak dużo daje??Borys pisze:no to juz bedziesz mógł pomarzyc o dobrych osiągach, nie ma to jak sie cofac