stawiam 50 PLN przelewem na mk4, ktoś ma jaja i publicznie się założy?

Moderator: G0 Karcio
Mam wrazenie ze zaczynasz sie irytowac - a my tu zwykla zabawe prowadzimy. Miałem ABF'a i wiem jak jedzi i co objezdza, wiec naprawde nie musisz mi tego opisywacRapix pisze:Storm troszkę większa różnica bo około 100kg ważyłem swojego golfa i kolega swoje MK IV.
mój z prawie połową baku ważył 1140 czy jakoś tak.. w każdym razie jak odjałem paliwo w baku to wyszło że waży tylke ile książka podaje czyli 1120 kgStorm moje MK III jest dość otyłe bo z rezerwą w baku i wszystkim w środku 1180kg inny kolega ważył też swoje TDI i miał prawie pół baku ale zwykłe fotele brak audio i 1120kg aw69 też ważył i u niego też jakoś w okolicy 1140kg!
ale tylko na Gtechu , w rzeczywistości duża część energii jest wykorzystywana na dociskanie auta...Rapix pisze:kwestia jest jeszcze czy masz seryjny zawias czy twardszy...na serii czasy są bardziej optymistyczne
a ile masz na G-techu ?Cinek pisze:ja waże 93, golf 1200, koła 16, mam jakieś szanse ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości