a jak teraz się dostać do koła zapasowego??arturek320 pisze:pewnego wieczoru postanowiłem wziąć się za bagażnik
oto efekt
możesz wrzucić dwie fotki lamp ale od komory silnika chce zobaczyć jak ten "xenon" jest zamontowany....
Moderator: G0 Karcio
wyjęcie tego zajmuje mi 2-3 minuty, więc nie ma problemu, jak mam auto około 3 lat to jeszcze (odpukać) nie złapałem kapcia .a jak teraz się dostać do koła zapasowego??
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
tomaz pisze:No ładny, ale na majócwe nie widizałem, albo nie pamiętam.
tragedii nie ma , mam je ustawione do dołu, nie spotkałem się by ktoś mrygał czy coś, także aż tak nie wali po oczach, . Pewnie i na lampy też przyjdzie czas , ale jakoś nie widzą mi się te co obecnie są do nabycia. a jak już fajne to 1000 zł,tomaz pisze:Co do zenka to nie odważyłbym sie wstawic do tych lamp mam takie same
tylnych głośników już dawno nie ma, dziś może już przyjdzie mi nowa półka na tył, więc zapodam fotke, tą z dziurami mogę sprzedać, stan igła.konrad141 pisze:moze oprócz tylnich głosników nei no joke
wzmacniacze, poprostu leżą na wykładzinie, są na tyle ciężkie że leżą sobie, i nic ich nie rusza ,konrad141 pisze:mam pytanie jak przymocowałes te listwy do karoseri do ktorych sa przmocowane wzmacniacze?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości