Prezentują się extra,tylko pytanie co Miśki na to?...lolo_golf pisze:Nowe blaszki

Moderator: G0 Karcio
Prezentują się extra,tylko pytanie co Miśki na to?...lolo_golf pisze:Nowe blaszki
Tylna to już siedzi ponad rok także luzik. Ale z ta mała przednią pojezdziłem 2dni i straż graniczna sie przyczepiła... I poszła spowrotem za szybęMichał_1977 pisze:Prezentują się extra,tylko pytanie co Miśki na to?...lolo_golf pisze:Nowe blaszki
lolo_golf pisze:Kiera miała być mk6 ale udało sie kupić R32 w dobrej kasie wiec wziąłem
może ja pokażę wcześniej ?lolo_golf pisze:Asa sprzedane. Nowe fele już kupione ale pokaże w swoim czasie
dobry zakup,cięzko o taką w uzywce ,ładnie uzupelni fotelelolo_golf pisze:Kiera miała być mk6 ale udało sie kupić R32 w dobrej kasie wiec wziąłem
wszystko zostaje w rodzinieKonradzikIV pisze:może ja pokażę wcześniej ?lolo_golf pisze:Asa sprzedane. Nowe fele już kupione ale pokaże w swoim czasie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości