Moderator: G0 Karcio
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Mają duży wyświetlaczmjut pisze:Diagi, a jaka jest między nimi różnica ?
Grzeją konkretnie. Miedzy innymi dlatego je teraz wsadziłem, żeby w te mrozy było ciepłoPonior pisze:grzanie musi być bo na skórce w zimie to ciężko się siedzi.
Jeżeli chodzi Ci o różnicę między małym FISem a dużym FISem to tak jak napisał lolo_golf, chodzi o wyświetlacz na środku.mjut pisze:Diagi, a jaka jest między nimi różnica ?
Ori rączki w MK4 to tragedia...nie wiem z czego są robione,ale kitajce lepiej by to chyba zrobililolo_golf pisze:Dzisiaj przyszły dwie rączki:
fajnie fajnie tylko nie wiem czemu te wskazówki sa jakies szpiczaste ? U mnie w SE były jakies inne. No chyba że tak na fotce wyszło ? Gratki za udany projekt a stołeczki miodzio
Bo miałeś nowsze zegaryGumis_Krk pisze:fajnie fajnie tylko nie wiem czemu te wskazówki sa jakies szpiczaste ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości