Za rok bedakkkubek pisze:Szczypior gdzie jakies foty

Moderator: G0 Karcio
Heheheh teraz sie wydało jak swoje BBS-y robiłes :green_fuck:Garyvw pisze:nie ma co sie meczyc, w tesco jest fajny ,srebrny spray, po wyschniecu wyglada jak chrom :green_fuck:
Sam sie w to raczej nie bede bawił, brak mi cierpliwosci to takich żmudnych practomciup pisze:do roboty bo felgi extra tylko teraz wypolerować łądnie.
Ze niby cierpliwosci ci zabraknieszczypior pisze:Wiewiorki wykradneły aparat, moze dzisiaj zrobie jakies fotki przy okazji jak bede zmieniał koła na zimowe i oczywiscie z nowym grillem.
Heheheh teraz sie wydało jak swoje BBS-y robiłes :green_fuck:Garyvw pisze:nie ma co sie meczyc, w tesco jest fajny ,srebrny spray, po wyschniecu wyglada jak chrom :green_fuck:
Sam sie w to raczej nie bede bawił, brak mi cierpliwosci to takich żmudnych practomciup pisze:do roboty bo felgi extra tylko teraz wypolerować łądnie.
Jasne to dlaczego Ty swoich sam nie polerowałes :green_fuck:kkkubek pisze:Ze niby cierpliwosci ci zabraknie![]()
Ja bym raczej obstawial ze za szybko cie lenistwo ogarnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości