[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no i takie paczuszki do mnie dochdzą turbo od Karambola ARL i kolektor od AWX'a co by była krótsza droga dla rurek
montaż - 4 maja
montaż - 4 maja
Ostatnio zmieniony wt kwie 28, 2009 19:24 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nie no tyle nie wyjdzie na 10 tce i 216 może kiedys dojdzie 11 tka i 230 tki chyba że mi sprzedasz swoją po kosztach a Tobie jak tam ten ARL śmiga ?? ile masz tam w nim zrobione /? Daniel mi mówił że ciężko mu było zrobić Cię z rolkik-meal pisze:no to pod 200KM bedzie? z checia obadalbym auto na zywo w krk. moze bedzie okazja kiedys.
pozdrawiam i gratuluje zapalu.
nie wiem czemu porypalo mi sie, ze masz ASZta.
u mnie nawet sie zbiera, ale teraz jest na murzynskich felgach, wiec pewnie troche gorzej niz na zimowkach. :/
z Danielem na poczatku minimalnie zostawalem (albo szybciej wciskal gaz albo turbo mu wczesniej wstawalo ) a pozniej odleglosc bez zmian. jedynie gdy ktorys zmienial bieg to drugi troche nadrabial.
pare dni pozniej okazalo sie, ze mam dziure w przewodzie paliwowym i auto lapie lewe powietrze, ale nie wiem czy jak sie z nim scigalem to juz auto niedomagalo czy nie. teraz tego nie zweryfikuje, bo u Daniela podobno zagoscil program.
w kazdym razie EVO miazdzy. po prostu rewelacyjne auto.
pozdr.
u mnie nawet sie zbiera, ale teraz jest na murzynskich felgach, wiec pewnie troche gorzej niz na zimowkach. :/
z Danielem na poczatku minimalnie zostawalem (albo szybciej wciskal gaz albo turbo mu wczesniej wstawalo ) a pozniej odleglosc bez zmian. jedynie gdy ktorys zmienial bieg to drugi troche nadrabial.
pare dni pozniej okazalo sie, ze mam dziure w przewodzie paliwowym i auto lapie lewe powietrze, ale nie wiem czy jak sie z nim scigalem to juz auto niedomagalo czy nie. teraz tego nie zweryfikuje, bo u Daniela podobno zagoscil program.
w kazdym razie EVO miazdzy. po prostu rewelacyjne auto.
pozdr.
Ostatnio zmieniony śr kwie 29, 2009 10:44 przez k-meal, łącznie zmieniany 1 raz.
VCDS i PerformanceBox - zapraszam. :]
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ja tam na tych fotach nic nie widzę. rozkminię dzisiaj na żywca na spocie
ozz
ozz
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: