masz na sprzedaż starą kierownice ?

Moderator: G0 Karcio
tak - będzie do sprzedania jak tylko założę tą jak coś to zapraszam na gg/pwmjut pisze:masz na sprzedaż starą kierownice ?
do komornikaDawca_Nerek pisze:A ten numer fon to kogo ?? bo dzwonie i dzwonie ale nikt nie odbiera, myślałem że jakaś niewiasta się odezwie
zawsze wolałeś mikołajke od mikołaja ....KonradzikIV pisze:jako że mikołaj jak zawsze wali w *******, sam sobie zrobiłem prezent mikołajkowy
no wreszcie ster godny kierownika ,będzie pieknie leżał ten RcustomKonradzikIV pisze:no i taka kieramiała być z mkVI ale po namowie Gluszcza który tłukł mi do głowy jak tylko mógł żeby tego nie zakładać zdecydowałem się na trochę zmodyfikowaną wersję tej z r32
no to czekam na live efekty i jestem next w kolejce po G.KonradzikIV pisze:zestawik do czyszczenia skóry - polecił lolo_golf i Kevin też zachwalał więc trzeba to sprawdzić :
niebawem zawitam do Ciebie srebrnym mam parę tematówkarox88 pisze:no no coś tu się w końcu dzieje
tyle żelastwa pod maską, starczy kucy żeby ruszycKonradzikIV pisze:coś powoli zaczyna się dziać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości